Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu!

O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu!

O zdravlju je najbolje učiti kroz druženje i zabavu!
  • Objavljeno: Srijeda, 03.10.2012.
  • Broj pregleda: 741
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sajam zdravlja VITAFEST održat će se 12.-14. listopada 2012. godine u Hypo Centru kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi, svom zdravlju i zdravlju svojih bližnjih.

Za djecu smo pripremili razna edukativna predavanja i zanimljive radionice. Hrabri telefon će održati predavanje o sigurnosti i zaštiti na internetu. Uz predavanje, održat će i dvije radionice s temom nenasilnog rješavanja sukoba, pod nazivom NEnasilje je (od)govor.

Zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar pripremio je radionicu i predavanje na temu ovisnosti, a Psihološki centar Tesa će održati radionicu Isti u različitosti - podrška u iskazivanju emocija na prikladan način prema učenicima s teškoćama. Udruga Pet plus govorit će o prevenciji ovisnosti kroz kviz Imam stav. Udruga Ambidekster održat će radionice: Ja u ogledalu - odrastanje, Ja u ogledalu - dečki vs. cure i Slušam te - slušaj me.

Za one najmlađe smo pripremili Kids corner gdje će moći uživati u igrama i druženju s vršnjacima. Djecu od 6 do 12 godina očekuju brojne radionice koje organiziraju Udruga Igra i Psihološki centar Tesa. Neke od njih su: Druženje kroz igru, Kako surađivati, Pozitivna slika o sebi, Sukob ili suradnja i još mnoge druge.

Klub Dobre vibracije će, pored učenja tehnika dobivanja tona i usklađivanja koordinacije lijeve i desne ruke, vašeg mališana naučiti bubnjati.

Ako imate malu bebu, možete posjetiti radionicu koju će održati Udruga sklad. Saznat ćete više o masaži beba koja je namijenjena svima koji žele ponovno otkriti važnost iscjeljujućeg dodira.

U sklopu Vitafesta roditelji će moći prisustvovati predavanjima koja pokrivaju širok spektar tjelesnog i duhovnog zdravlja.

Dr. Asim Kurjak će održati predavanje „Kada počinje ljudski život i kada ga moramo zaštititi?".

Za trudnice i žene koje tek razmišljaju o trudnoći pripremili smo predavanje doktora Franičevića „Trudnoća nije bolest" koji će s vama proći sva bitna pitanja i nedoumice koje muče buduće majke.

Naturhouse Hrvatska će imati predavanje o prehrani djece i kako pravilnom prehranom djelovati na probavu.

Svakako dođite i svom mališanu omogućite da uči kroz druženje i zabavu na Vitafestu!

Za više informacija posjetite www.vitafest.hr

vitafest.jpg

Komentari

Najčitanije zanimljivosti