Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Održano predstavljanje Nupo jedinstvenog koncepta za mršavljenje

Održano predstavljanje Nupo jedinstvenog koncepta za mršavljenje

Održano predstavljanje Nupo jedinstvenog koncepta za mršavljenje
  • Objavljeno: Petak, 28.06.2013.
  • Broj pregleda: 14
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U zagrebačkom Posh Fantasy Baru održano je predstavljanje i degustacija Nupo proizvoda za mršavljenje i promicanje zdravog životnog stila. Na eventu su se okupili brojni uzvanici iz javnog života kojima je stručni Nupo tim predstavio sve prednosti Nupo prehrane.

O svome iskustvu i uspješnom mršavljenju uz Nupo proizvode govorila je ambasadorica Nupa, glumica Ana Begić Tahiri koja je uz Nupo dijetalnu prehranu izgubila čak 14 kilograma. Okupljenima se obratila i Tamara Šišić Kramer, direktorica prodaje i marketinga Nupo CEE te nutricionistica, doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender koja je predstavila cijelu paletu proizvoda namijenjenih učinkovitom i zdravom mršavljenju te održavanju tjelesne težine.

Tamara Šišić Kramer je istaknula: „Nupo se na tržištu pojavio s revolucionarnom idejom da  osobe s prekomjernom težinom preuzmu odgovornost za svoje zdravlje te da same kontroliraju unos hrane i gubitak neželjenih kilograma. Cilj nam je da ljudi promijene svoje životne i prehrambene navike te da na zdrav način gube višak kilograma i dugoročno održe postignutu tjelesnu težinu. Nupo je stoga razvio inovativno rješenje - prehranu u vrlo niskoenergetskoj dijeti s kojom se u šest obroka unese manje od 800 kalorija dnevno, a tijelo se opskrbi sa svim potrebnim hranjivim tvarima te vitaminima, mineralima i prehrambenim vlaknima."

Nutricionistica Darija Vranešić je predstavila tri skupine Nupo proizvoda: Nupo dijetalna prehrana  (dijetalni napitci i juhe), Nupo zamjena obroka (Nupo shake u tetrapaku i Nupo pločice) te Nupo užina (Nupo snack bar). „Nupo dijeta se može temeljiti isključivo na konzumaciji Nupo dijetalnih proizvoda u prahu u vrlo niskokaloričnoj dijeti te na  kombinaciji uobičajene hrane s Nupo dijetalnim proizvodima u prahu. Dakle, Nupo nudi opcije za mršavljenje, kao i za održavanje tjelesne težine" - naglasila je Vranešić.

Organizatori su na kraju najavili naredne prezentacije - Nupo misija s Anom Begić Tahiri,  koje će se održati u većim gradovima Hrvatske. Pored degustacije te razgovora s Anom Begić Tahiri, na prezentacijama će se posjetiteljima omogućiti savjetovanje s nutricionistima i mjerenje radi izrade posebnog dijetalnog programa prema specifičnim potrebama svakog korisnika. Na svim eventima posjetitelji će moći kupiti Nupo pakete po povoljnim cijenama i  sudjelovati u  nagradnoj igri.

Raspored evenata:

28. 06. 2013. - ljekarna Farmacia, City Galeria, Zadar,  16-20h

29. 06. 2013. - ljekarna Farmacia, West gate, Zagreb,  17-21h

01. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, Supernova, Varaždin,  16-20h

02. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, City Centar One West, Zagreb,  17-21h

03. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, City Center One, Split,  16-20h

04. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, Tower centar, Rijeka,  16-20h

05. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, Avenue Mall, Osijek,  16-20h

Nupo dijetalna prehrana je razvijena u bolnici Hvidovre u Danskoj, a u posljednjih 30 godina Nupo proizvodi su provjereni i potvrđeni u više od 50 kliničkih studija te se i dalje kontinuirano razvijaju i provjeravaju od strane stručnih timova u danskim bolnicama. Nupo je stoga najstarija i najbolje dokumentirana vrlo niskokalorična dijeta na svijetu. Nupo proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i online trgovini: www.nupo.hr, a sva pitanja možete postaviti Nupo call centru: 01 550 3500 ili na: Facebook stranica Nupo Hrvatska

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti