Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

OPG Jakopović poklanja!

OPG Jakopović poklanja!

OPG Jakopović poklanja!
  • Objavljeno: Srijeda, 09.10.2013.
  • Broj pregleda: 55
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ako želite ono što je najbolje za vašu kožu i kosu nećete trošiti novac na skupe kozmetičke proizvode već ćete se okrenuti prirodnim tretmanima. Većina proizvoda za njegu koji sadrže kemijske sastojke mogu isušiti kožu i kosu ili uzrokovati alergijske reakcije. Stoga je pravo vrijeme da se okrenete prirodnim tretmanima, koji su stoljećima u upotrebi i dokazano djeluju. Na taj način ćete uštedjeti novac, ali i opskrbiti kožu i kosu prirodnim sastojcima koji ju neće oštetiti.

Kuća Magične Trave je hrvatski brand ekološih i 100% prirodnih kozmetičkih proizvoda iz vlastitog uzgoja i proizvodnje Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Jakopović iz Pake kraj Novog Marofa.

Paleta proizvoda sadrži 30-tak kozmetičkih artikala za kosu, lice i tijelo te su svi izrađeni na bazi ljekovite biljke matičnjaka kojeg Opg Jakopović uzgaja na svojem gospodarstvu i od ostalih autohtonih biljnih vrsta s područja naše države, i to iz certificanog eko uzgoja. Svi proizvodi certificirani su kod nadležnog certifikacijskog tijela i jedni od prvih u Hrvatskoj nose oznaku "100% prirodna kozmetika" i "Hrvatska eko kozmetika".

Osvojite regenerator za kosu i masažnu pločicu za tijelo!

A nagradno pitanje glasi:

Što sadrži masažna pločica za tijelo?

Točne odgovore sa svojim kontakt podacima (ime i prezime, adresa) pošaljite na  igra@centarzdravlja.net

Nagradu su osvojile Petra Škvarić i Jadranka Mulković. Čestitamo!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti