Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Osvoji poklon paket Lucas Intertradea!

Osvoji poklon paket Lucas Intertradea!

Osvoji poklon paket Lucas Intertradea!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.03.2013.
  • Broj pregleda: 1.787
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Lucas Intertrade i CentarZdravlja.hr daruju poklon paket s vrijednim proizvodima! Pitate se kako do nagrade?

Nabrojte 3 proizvoda za jačanje organizma koji se nalaze u ponudi Lucas Intertradea!

Nagradna igra traje do 15. ožujka 2013.

Nagradu je osvojila Valerija Hotko.

Poklon paket sadrži Lepicol i Coral Complex 3!

Lepicol za zdravlje crijeva

Lepicol je posebno formuliran za održavanje zdravlja crijeva i kao pomoć kod već nastalih probavnih smetnji, a sadrži kombinaciju 3 sastojka: vlakna, prebiotike i probiotike ("dobre" bakterije).  Ovi sastojci istovremeno djeluju na održavanje i/ili poboljšavanje rada probavnog sustava, a njihov sinergijski učinak daje puno bolje rezultate, nego kada se uzimaju odvojeno. Svi sastojci imaju blago djelovanje na probavni sustav, a tijelo ih ne apsorbira. Prema tome, Lepicol je pogodan za redovnu, svakodnevnu uporabu.

lepicol.jpg

Konzumirajući Lepicol za zdravlje vaših crijeva, pomažete cjelokupnom organizmu. 


Coral Complex 3 za prevenciju i poboljšanje koštano-zglobne strukture

Coral Complex 3TM je jedinstvena formula koja sadrži: kalcij, magnezij, vitamin D3, vitamin C i zaštićenu mješavinu (jabučnu kiselinu, betail HCL i 72 minerala u tragovima).

cc3_resize.jpg

Kalcij je najzastupljeniji i jedan od najvažnijih minerala u ljudskom organizmu. Neophodan je za kosti i zube i za mnoge funkcije našeg organizma.

Glavna uloga vitamina D je održavanje ravnoteže kalcija i fosfora u organizmu, te na taj način osigurava normalnu mineralizaciju kostiju i zubi.    

Magnezij djeluje u više od 300 enzimatskih sustava, važan je za mineralizaciju kostiju, izravno sudjeluje u stvaranju energije, koristi se u prevenciji umora sportaša, opuštanju mišića, kod celijakije, dijabetesa, povišenog tlaka, migrena, osteoporoze, glaukoma i nekih drugih stanja.   

Vitamin C je dodan zbog sinergijskog efekta na formulu. Sadrži i jabučnu kiselinu i betain HCL- kao prevencija za nenagomilavanje i lakšu probavu kalcija.

Eksluzivni zastupnik za Srednju i Istočnu Europu:

LUCAS INTERTRADE d.o.o.

Ilica 89
10000 Zagreb
tel: 01/3771 378
www.lucas-int.hr

Komentari

Najčitanije zanimljivosti