Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Osvojite L'erbolario kremu za djecu!

Osvojite L'erbolario kremu za djecu!

Osvojite L'erbolario kremu za djecu!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.07.2012.
  • Broj pregleda: 1.141
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

L'erbolario i CentarZdravlja.net nagrađuju! Pitate se kako do nagrade?

Napišite nam kratku šaljivu priču o (ne)zgodi koja Vam se dogodila na ljetovanju s djetetom. Je li Vas dijete osramotilo, nasmijalo ili natjeralo u plač od muke?

3 najšaljivije priče osvajaju po jedno pakiranje Kreme za djecu s faktorom SPF 30, 125 ml koja sadrži ulje koštice breskve i maslac slatkog badema, vodootporna je, namijenjena za uporabu na licu i tijelu!

piccolosole_spf_30.jpg

Za sve uzraste je važno odabrati visoki faktor, znači faktor 30 ili 50. Neka to bude proizvod  sa mikropigmentima, bez mirisnih tvari i boja, jer su one odgovorne za pojavu alergijskih reakcija na  koži. Kreme se nanose na kožu bar pola do sat vremena prije izlaganja suncu. Zaštitite im glavice kapicom ili šeširom s obodom i obratite pozornost na najosjetljivija područja: uši, nos, usne i ne zaboravite guzu. Nabavite im sunčane naočale, ali pripazite da imaju oznaku "UV nepropusno", a ne one obične za igru. Štetan utjecaj sunca ne događa se samo pri direktnom izlaganju suncu ili pri boravku u hladu. Sunčeve zrake se odbijaju i o vodenu površinu. Djeca provedu veći dio dana u moru ili u kadicama. Nakon kupanja svaki put ponovno nanesite kremu sa zaštitnim faktorom, bez obzira na oznaku vodootpornosti jer opreza nikada dosta.

A nagrade su osvojile:

Vanja Vujasinović
Sandra Mamić
Daliborka Šejić

 

www.erbolario.com

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti