Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Portal Humanitas

Portal Humanitas

Portal Humanitas
  • Objavljeno: Srijeda, 02.09.2009.
  • Broj pregleda: 485
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Želite li se upoznati, povezati i družiti s ljudima širom Hrvatske i šire koji cijene humanističke ideale i vrijednosti (obrazovanost, čovječnost, uljuđenost, pristojnost, afinitet za znanost, kulturu i umjetnost, dobar ukus, miroljubivost, tolerantnost, prijateljstvo) - Portal Humanitas http://www.humanitas.info je pravo i jedino mjesto na hrvatskom internetskom prostoru koje Vam to maksimalno omogućuje!

Na Portalu Humanitas možete čitati članke u duhu humanističkih ideala i vrijednosti, dijeliti s drugim korisnicima svoje misli i osjećaje, diskutirati u forumu, oglašavati u malom oglasniku, razgledavati slike u fotoalbumu, čavrljati u pričaonici (chatroomu)...

Zahvaljujući sustavu korisničkih profila s mogućnošću internog dopisivanja možete pronaći prijatelja/prijateljicu, suradnika/suradnicu, srodnu dušu, ljubav života...

Za maksimalno korištenje portala važno je registrirati se kao korisnik. Dođite na naša tjedna druženja i mjesečne izlete!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti