Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pozivamo vas na predavanje "Program Božanskog Zdravlja

Pozivamo vas na predavanje "Program Božanskog Zdravlja

Pozivamo vas na predavanje "Program Božanskog Zdravlja
  • Objavljeno: Utorak, 16.04.2013.
  • Broj pregleda: 259
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Saznajte kako biti zdrava, kreativna, ispunjena osoba, puna životnog elana i energije koje se održava na "WELLNESS & EZOTERIC FEST", Arena Shopping centar Zagreb, Lanište 32, u subotu 20.4.13. u 13h, ulaz Istra - 1. kat!

Dođite na ugodno druženje s Parkom Božanske Energije i Swami Urgayom, osvježite se, napunite energijom i saznajte mnoge korisne savjete o kulturi zdravog življenja te praktične vježbe za svakoga.

Tijekom trajanja sajma, od 19-21.04. (petak 10-21h, subota i nedjelja 9-21h) moći ćete kupiti publikacije Parka Božanske Energije (Knjiga „Program Božanskog Zdravlja" i „Duboka meditacija") po promotivnoj cijeni na štandu, ulaz Istra - prizemlje.

Kako se napuniti izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, saznajte na ovom Programu Božanskog Zdravlja. Temeljen na drevnim principima znanja, a jednostavan i praktičan program za svakoga, služi za postizanje boljeg zdravlja, povećanje energije, smanjenja stresa i napetosti kojima smo svi izloženi u ovom užurbanom vremenu. Ovaj Program Božanskog Zdravlja (po istoimenoj knjizi u izdanju Parka Božanske Energije) sastoji se od meditacije, tehnika disanja, suptilnih vježbi za koherenciju tijela i duha, revitalizaciju i pomlađivanje, te praktičnih savjeta o zdravlju, zdravoj prehrani itd.

U sklopu predavanja naučite već neke praktične vježbe disanja (za stimuliranje i povećanje životne energije, jačanje unutarnjih organa, povećanje mentalnog potencijala, reguliranje i optimalno djelovanje endokrinog, živčanog i probavnog sustava); te saznajte puno korisnih savjeta za zdrav život, korištenje sokova, čajeva, uljne terapije itd.

Statistike pokazuju kako oko 20% zdravlja ovisi o genima, 20% o okolini, 10% o ljekovitim pripravcima, a 50% o načinu života, iz čega je jasno vidljivo da vlastitim životnim navikama najviše utječemo na zdravlje ili bolesti organizma. Harmonizacijom tijela, uma i duha, te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarit ćemo zdravlje i sreću. 

Više informacija možete saznati u Parku Božanske Energije na telefon 01 2981 421 (zvati od 11 do 14h), mobitel 091 161 7540, 091 2545 339; e-mail: info@divineenergypark.org.

www.divineenergypark.org

 

Komentari

Najčitanije zanimljivosti