Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Provjerite svoje zdravlje - besplatno na Zagrebačkom velesajmu

Provjerite svoje zdravlje - besplatno na Zagrebačkom velesajmu

Provjerite svoje zdravlje - besplatno na Zagrebačkom velesajmu
  • Objavljeno: Petak, 11.05.2012.
  • Broj pregleda: 710
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Od 17. - 19. 05. 2012. na Zagrebačkom velesajmu ne propustite dva sajma komplementarnih tema, a svaka upućuje na brigu o našem zdravlju. Riječ je o sajmovima:

  • Medicina i tehnika - 39. međunarodni sajam medicine, laboratorijske i rehabilitacijske opreme i farmacije
  • DENTEX  - 2. međunarodni sajam dentalne medicine

Medicina i tehnika, specijalizirani stručni sajam okupit će 39. godinu za redom izlagače koji u pav. 5 izlažu u tematskim cjelinama: CroMed (medicina), CroPharm (farmacija), CroLab (analitika) i CroReha (ortopedska pomagala i rehabilitacijska oprema).

Pripremili smo poseban program za posjetitelje gdje će moći dobiti besplatno mjerenje plućne funkcije, mjerenje koncentracije kisika u perifernoj krvi, mjerenje ugljičnog monoksida u krvi pušača, mjerenje indeksa tjelesne mase, izračunavanje rizika obolijevanja od raka pluća i kronične opstrukcijske bolesti pluća (KOPB-a). Zatim besplatni mamografski pregled za žene 40-49 g. i 70 + mjerenje tjelesne mase masnog potkožnog tkiva, mjerenje tlaka i šećera u krvi, ultrazvučni denzitometrijski pregledi (osteoporoza), savjetovanje, edukacija i razgovor sa liječnikom.

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju u organizaciji visoko specijaliziranog bienalnog projekta, želja nam je i ove godine, da našim posjetiteljima, stručnjacima iz svih grana medicinskih znanosti te predstavnicima institucija, ustanova, bolnica i zakonodavnih tijela, ali i širokoj publici, pružiti sveobuhvatan pregled najnovijih trendova i dostignuća suvremene tehnike i tehnologije u medicini.

DENTEX 2012. održat će se po drugi put u zajedničkoj organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine. Naša intencija je jačanje uloge tržišnog lidera, ostvariti daljnju specijalizaciju sajma medicina i tehnika prema tematskim grupama te nastaviti razvijati samostalni koncept sajma. Okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije  proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućit  njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

OPERACIJE PRATITE UŽIVO!

Ove godine najviše pozornosti zasigurno će privući „Operacije uživo" gdje će posjetitelji svakodnevno moći pratiti najinovativnije operativne zahvate u svijetu dentalne medicine. Sama operacijska dvorana biti će smještena u paviljonu održavanja sajma, biti će potpuno ostakljena i vidljiva svim posjetiteljima, a izravnim prijenosom na projekcijskim platnima osigurat ćemo da nište ne prođe nezamijećeno. Ovo je uistinu velika atrakcija koja Zagrebački velesajam i sajam Dentex stavlja uz bok vodećim svjetskim sajmovima dentalne medicine.

Izložbeni dio ovogodišnje MEDICINE I TEHNIKE i DENTEX-a, tijekom svih dana održavanja prati bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, prezentacija, seminara, simpozija i kongresa), koji ih čini referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Od stručnog programa izdvajamo:

  • Simpozij: ESTETIKA LICA U MEDICINI na kojem će govoriti i Siniša Glumičić, naš priznati estetski kirurg;
  • Simpozij : ESTETIKA U DENTALNOJ MEDICINI

Radno vrijeme sajma:

  • 17. i 18.5.2012. - 10:00 - 18:00 sati
  • 19.5.2012.        - 10:00 - 17:00 sati

Ulaznica za jednokratni posjet je 20 kuna.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti