Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sajam ljepote i zdravlja u Splitu

Sajam ljepote i zdravlja u Splitu

Sajam ljepote i zdravlja u Splitu
  • Objavljeno: Utorak, 28.09.2010.
  • Broj pregleda: 1.948
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sajam ljepote i zdravlja održat će se 13. i 14. studenog u Spaladium Areni u Splitu po drugi put. Posjetitelji, ali i profesionalci mogu otkriti novosti vezane uz djelatnosti koje imaju isti cilj: izgledati i osjećati se lijepo i zdravo. Manifestacija je već prošle godine, na prvom Međunarodnom sajmu ljepote i zdravlja „Tiramola o lipote", pokazala da je Split grad kojem je nedostajalo ovakvo događanje. I ove godine Sajam ljepote i zdravlja okuplja respektabilna imena iz različitih područja - kozmetike, welness&spa, medicinskih usluga i pomagala, zdrave prehrane, te stila i mode.

Posjetitelji mogu očekivati kvalitetno osmišljen program. Modna revija najpoznatih hrvatskih kreatora predviđena je za subotu 13. studenog u večernjim satima, a u ta dva dana, subotu i nedjelju 13. i 14. studenog aktivnosti neće manjkati ni za sudionike sajma, ni za posjetitelje. Pripremaju se natjecanja u dizajnu noktiju, make-up umijećima te frizerskim vježbama, a u stručnom dijelu održat će se medicinska predavanja s područja dermatologije. Među stručnim predavanjima svatko može naći nešto interesantno, a nakon toga se održavaju i radionice uz savjetovanje eksperata, dok će sve biti „začinjeno" besplatnim medicinskim i kozmetičkim tretmanima.

Potpuno je logična podrška Sajmu u vidu tiskanog časopisa Tiramola o'lipote. Magazin će sezonski pratiti zbivanja i trendove u svim ovim područjima (na 64 informativne i atraktivno dizajnirane stranice), novosti iz industrije i tvrtki u branši, tako da možete kroz reviju Tiramola o'lipote čitati o raznim temama kojima je zajednička želja unaprjeđenje kvalitete života!

Svi zainteresirani za izlaganje na sajmu ili za organizirani posjet, mogu pogledati detaljnije informacije i kontakt podatke na web stranici www.sajamljepoteizdravlja.com

Komentari

Najčitanije zanimljivosti