Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sajam medicine i tehnike

Sajam medicine i tehnike

Sajam medicine i tehnike
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.05.2009.
  • Broj pregleda: 462
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

MEDICINA I TEHNIKA regionalni je lider koji, uvijek tijekom mjeseca svibnja, okuplja na Zagrebačkom velesajmu eminentna imena iz područja medicine, dentala, farmacije, analitike i rehabilitacije. Jedan je od prestižnih i tržišno prihvaćenih poslovnih događanja u regiji, koje omogućuje izravnu komunikaciju ponude i potražnje.

Stavljajući težište na zdravlje u cjelini, MEDICINA I TEHNIKA 2009. nastavlja razvijati svoje osnovne tematske cjeline - podsajmove.

Tijekom svih dana održavanja sajam prati i bogat program stručno-popratnih događanja (stručnih skupova, okruglih stolova, predavanja, seminara, simpozija i kongresa), koja, uz izložbeni dio, čine MEDICINU I TEHNIKU referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Posjetitelji sajma bit će u prilici vidjeti i niz premijera novih proizvoda, usluga i projekata.

projekt u sklopu Medicine i tehnike, obuhvaća sljedeća međusobno odvojena, ali srodna tematska događanja:

  • 7. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći,
  • pokazne vježbe/prikaz tehnika spašavanja unesrećenih osoba
  • tečajeve pružanja hitne medicinske pomoći
  • stručne skupove iz tematike spašavanja
  • izložbeno-demonstracijske prostore

S obzirom na atraktivnost ovih događanja, među kojima središnje mjesto zasluženo pripada natjecanju, ista će zasigurno privući veliku pozornost izlagača i posjetitelja sajma, medija, kao i javnosti u cjelini.

Kao i uvijek, i MEDICINA I TEHNIKA 2009. priprema atraktivne sadržaje za široku publiku poput besplatnih liječničkih pregleda, dijagnostike i stručnih savjeta, u organizaciji raznih društava, edukacijskih centara, savjetovališta, udruga, zavoda i drugih.

Najuspješnijim će izlagačima biti dodijeljene pohvale i priznanja.

Među srodnim događanjima u branši, MEDICINA I TEHNIKA izdvaja se po brojnosti i značaju sadržaja i zbivanja iz područja zdravstva, te svom stručnom i poslovnom karakteru.

 

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti