Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sportska subota na Tuškancu

Sportska subota na Tuškancu

Sportska subota na Tuškancu
  • Objavljeno: Srijeda, 08.09.2010.
  • Broj pregleda: 594
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Dragi naši građani, zadovoljstvo nam je pozvati VAS na sudjelovanje u ovom zanimljivom sportsko-rekreacijskom događanju gdje pokušavamo spojiti ZDRAV ŽIVOT, SPORT i VRHUNSKU ZABAVU.

Sportsko igralište na Tuškancu (pored kluba Saloon) 11.9.2010. s početkom od 10:00 sati.

Dobra atmosfera, nagradne igre, savjetovanja u vezi prehrane i treninga, košarkaški turnir; sudjelovanje na trenzima i mnoštvo dobre zabave.....

Ovaj cjelodnevni event koji započinje od 10:00 na košarkaškom igralištu TUŠKANAC' pokušat će Vam približiti i predstaviti sve one zanimljivosti iz svijeta prehrane, treninga, rekreacije, s kojima se dosada niste imali prilike susretati. Detaljan opis i program eventa biti će dostupan od 03.09.2010. na stranici www.worldclass.hr, a u nastavku pročitajte što smo Vam pripremili na Tuškancu 11.9.2010.:

STREET BALL TOURNAMENT: u organizaciji humanitarne akcije 'Pomaganje je uvijek IN' i World Class Health Academy. Vaše prijave šaljite na: sasa.segedi@worldclass.hr a o točnom vremenu turnira biti ćete izvješteni na www.worldclass.hr i putem maila prijave.

NIKE FASHION SHOW: u netipičnoj atmosferi, na jedan drukčiji način , biti će prikazana kolekcija za JESEN '10. ,a oni najsretniji će biti i nagrađeni Nike poklonima.

DIJAGNOSTIČKI KUTAK: sva pitanja o zdravoj prehrani, načinu treniranja, vašoj težini, njenom održavanju i si. konačno će dobiti svoj odgovor. Uz pomoć naših trenera (diplomiranih Kineziologa) saznajte sve što ste oduvijek željeli znati o svemu vezano uz zdrav život. 'Sport is our lifestyle' ... Sponzori: Weider, Polar, Sport Life

TRENINZI NA OTVORENOM: svim oblicima vježbanja, moći ćete se priključiti prijavom na www.worldclass.hr. Dolje navedeni su samo neki na koje Vas pozivamo. Nemojte izostati!!

OUTDOOR CYCLING CLASS: trening koji postaje sve popularniji u svijetu fitnessa i aerobike, ovaj put dostupan je i vama dragi građani. Imate priliku sudjelovati u jedinstvenom spoju muzike, treninga i to pod vedrim nebom. Prilika za NE PROPUSTITI. Laganim klikom na www.worldclass.hr i vaše sudjelovanje je zagarantirano.

POWER PUMP: Aerobni trening nije ono što vas ispunjava?! Slobodni utezi, šipka i step klupica uz vodstvo vrhunskog instruktora je možda malo bliže vašoj viziji idealnog treninga? I tu Vas pozivamo na sudjelovanje i naravno pogađate; izvrsnu zabavu!

NAGRADNE IGRE:
za djecu i odrasle. Tokom cijelog dana moći ćete sudjelovati u našim nagradnim
igrama i tim putem osvojiti vrijedne nagrade. Povedite svoje najmilije, najmlađe i najstarije, jer prilika se pruža svima.

RED BULL:
dovodi goste iznenađenja...biciklističke i skate atrakcije iz prve ruke.....

Ovo je samo djelić našeg programa. Ponavljamo, svi detalji i točan vremenski raspored biti će Vam dostupni 03.09. na www. w ori del a ss. hr

Do tada, isplanirajte svoje vrijeme SAMO ZA NAS!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti