Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tečaj "Mjesečeva voda"

Tečaj "Mjesečeva voda"

Tečaj "Mjesečeva voda"
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.03.2010.
  • Broj pregleda: 1.333
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Na osnovnom tečaju „Mjesečeva voda" uči se o njegovanju ženske energije, ljubavnim odnosima i svetosti braka. Tečaj je namijenjen ženama svih dobnih skupina sa jednostavnim programom vježbi kojim se osigurava opimalan rad endokrinih žlijezda i cijelog tijela (uravnoteženje menstrualnog ciklusa, smanjenje i uklanjanje tegoba klimakterija, kontrola tjelesne težine), visok nivo energije i samim time zdravlje i samopouzdanje, ljepota izvana i iznutra, pomlađivanje na svim razinama. Ovo drevno znanje potiče iz kineske i indijske tradicije, čije žene su i u poodmakloj dobi poznate po svojoj ljepoti, senzualnosti i mladolikosti.

...evo jedan od praktičnih savjeta s tečaja: Cimet se može koristiti kao sredstvo za smanjenje bolova i krvarenja za vrijeme menstruacije. U tu svrhu treba ga se uzimati nekoliko dana prije same menstruacije i dok imate bolove (prvi ili prva dva dana krvarenja). Uzimaju se 2 žličice praha dnevno, po jedna ujutro i navečer s malo vode ili čaja; za lakše gutanje možete ga pomiješati s malo meda...

Tečaj se održava:

19.-21.03.2010. (pet, 18:00 - 20:00h, sub i ned, 15:00 - 19:30h)
Park Božanske Energije
Miroševečka 106, Zagreb

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti