Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tečaj "Trudnoća i dijabetes"

Tečaj "Trudnoća i dijabetes"

Tečaj "Trudnoća i dijabetes"
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.11.2011.
  • Broj pregleda: 1.808
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Obavještavamo sve zainteresirane da će se ovogodišnji tečaj "Trudnoća i dijabetes" održati u subotu, 3. prosinca ove godine na SK Vuk Vrhovac, s početkom u 9 sati.

Sastojat će se od tri predavanja: prvo će održati profesorica dr. Marina Ivanišević, ginekologinja koja se dugi niz godina bavi dijabetičkim trudnoćama u Petrovoj bolnici, gdje se nalazi Referentni centar za trudnoću i dijabetes Ministarstva zdravstva RH

Drugo predavanje govorit će o prehrani za vrijeme trudnoće uz dijabetes, a predavačica je dr. Ana-Marija Liberati Čižmek.

Treće predavanje obradit će neka psihološka pitanja vezana za trudnoću uz dijabetes i održat će ga prof. dr. Nataša Jokić-Begić, predstojnica Katedre za zdravstvenu i kliničku psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Nakon svakog predavanja, planirana je diskusija i mogućnost postavljanja pitanja predavačicama.

Po završetku svih izlaganja, uz malu zakusku organizirat ćemo razgovore volonterki ZDD-a koje imaju iskustvo trudnoće i majčinstva sa zainteresiranim polaznicama.

Očekivano vrijeme završetka je između 13 i 14 sati poslijepodne.

Ako želite, možete povesti partnera ili bilo koju blisku osobu (majku, prijateljicu...).

Cijena sudjelovanja (bez obzira na to dolazite li sami ili s još jednom osobom) je 20 kn, i potrebno je uplatiti na račun ZDD-a najkasnije do 3. prosinca.

Kontakt telefon i e-mail preko kojih možete najaviti dolazak kao i postavljati sva dodatna pitanja je 091/507-6295 te tecaj.trudnoca@gmail.com

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti