Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedan zdravlja i vitkosti

Tjedan zdravlja i vitkosti

Tjedan zdravlja i vitkosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.03.2010.
  • Broj pregleda: 1.047
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Povodom međunarodnog Dana žena, a u skladu sa znatnim povećanjem broja pretilih Hrvatica i Hrvata svih dobnih skupina,  u hrvatskim centrima za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela Body Creator od 08. do 14. ožujka će se održati 5. po redu potpuno besplatan Tjedan zdravlja i vitkosti. Organizator Tjedna je Body Creator u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine, a medijski pokrovitelji portali www.zdravakrava.hr i www.centarzdravlja.hr.

Tjedan zdravlja i vitkosti odvijati će se u svim Body Creator centrima u Zagrebu, Varaždinu i Zaprešiću, a na njegovom rasporedu naći će se zanimljiva predavanja nutricionista i psihologa o temama vezanim za zdravu i pravilnu prehranu te savjetima kako što bezbolnije prebroditi proces mršavljenja i što lakše doći do zacrtanih ciljeva. Osim predavanja, zainteresirani posjetitelji će tijekom Tjedna moći obaviti i niz besplatnih mjerenja, čiji rezultati su usko povezani s prekomjernom tjelesnom masom i pretilošću, ali i nizom poremećaja u ljudskom zdravlju poput mjerenja šećera u krvi, analize vitaminsko-mineralnog statusa, mjerenja odnosa masnog i nemasnog tkiva, postotka vode u tijelu te razine bazalnog metabolizma. U sklopu emisije „Čovjek i zdravstvena kultura" Otvorene televizije gledatelji će u nagradnoj igri Body Creatora moći osvojiti i određene nagrade. Tijekom cijelog Tjedna zainteresirani će, uz prethodnu predbilježbu pozivom u određeni Body Creator centar, moći osigurati i svoj termin besplatne stručne analize tijela, nakon koje će steći pravo i na 2 besplatna probna Body Creator tretmana. Kontakt-brojevi centara istaknuti su na www.bodycreator.com web-stranici.

Inače, Body Creator centri su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već 9 godina svojim klijenticama donosi osmjeh na lica, a temelji se na termo-slim učinku koji obvezuje na aktivnu vježbu u posebnim termo-aktivnim uvjetima. Reaktivacija cirkulacije i enzima, učvršćivanje muskulature te otklanjanje posljedica prejedanja, debljine i svakodnevnog stresa samo su dio rezultata ove iznimne metode.

Zajednički nazivnik za sva nastojanja da se postane i ostane zdrav i vitak, kao i usluge koje pružaju ovi specijalizirani centri, izražen je kroz viziju po kojoj se svaka žena jednostavno mora osjećati zdravo i dobro u vlastitom tijelu. Body Creator je uvijek tu za sve one koji žele prihvatiti taj pozitivan osjećaj i baciti u zaborav probleme s prekomjernom težinom, celulitom te bolestima kralježnice, krvožilnog sustava i kože. Body Creator nudi individualizirane programe, sklopljene nakon stručne sveobuhvatne besplatne i potpuno neobvezujuće analize tijela.

PROGRAM

 

08.03. u 17:30, ponedjeljak 
UDRUGA ZA PREVENCIJU PREKOMJERNE TEŽINE
– ZAGREB - Trg Francuske Republike 11
Predavanje mag. nutricionizma Irene Švenda: DETOKSIKACIJA ORGANIZMA - priprema organizma i oslobađanje od zimskih zagađivača (koji su ušli kroz hranu, zrak,nekretanjem)
09.03. 18:00 – 20:00, utorak
BODY CREATOR CENTAR – ZAGREB - Vodnikova 8
Nutricionistica Sandra Crnko: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko-mineralnog statusa
Nutricionistica Sandra Crnko: Nutricionističko savjetovanje
10.03. 18:00 – 20:00, srijeda
BODY CREATOR CENTAR – ZAPREŠIĆ - Baltazara Adama Krčelića 8
Dr. med. Gordana Gospočić: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko-mineralnog statusa
Nutricionistica Sandra Crnko: Nutricionističko savjetovanje
OTVORENA TELEVIZIJA (OTV) - Emisija „Čovjek i zdravstvena kultura“ u 16:00 sati Body Creator Vodnikova - 3 gledateljice nagraditi stručnom analizom tijela + 1 TWIST terapijom + 1 nutricionističkim savjetovanjem + 30% popusta na pojedinačne cijene tretmana
11.03. 18:00 – 20:00, četvrtak
BODY CREATOR CENTAR - ZAGREB – Dubrava 44
Nutricionistica Sandra Crnko: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko- mineralnog status Nutricionističko savjetovanje
BODY CREATOR CENTAR - VARAŽDIN – Koprivnička 12
Med. sestra Danica Šantek: Mjerenje šećera u krvi i vitaminsko-mineralnog statusa
Nutricionistica Sandra Crnko: Nutricionističko savjetovanje
12.03. u 20:00, petak
BODY CREATOR CENTAR – ZAGREB - Vodnikova 8
Predavanje mag. psihologije Jelene Mustapić: Emocionalno hranjenje - uzroci i posljedice
13.03. u 10:00, subota
BODY CREATOR CENTAR - VARAŽDIN – Koprivnička 12
Predavanje nutricionistice Sandre Crnko: Debljina - pošast 21. stoljeća

Sve aktivnosti vezane za Body Creatorov Tjedan zdravlja i vitkosti su BESPLATNE, a zainteresirani se pozivom u određeni Body Creator centar mogu predbilježiti i za svoj termin besplatne stručne analize tijela te 2 probna tretmana GRATIS!

Komentari

Najčitanije zanimljivosti