Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Broj pregleda: 7.091
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Kada 2016. usporedimo s prethodnim godinama, možemo zaključiti da je bila izrazito dinamična. Zadnji mjesec će nam se na prvi pogled činiti jednoličan i pomalo dosadan. Energija Sunca postupno slabi, a Mjesec preuzima ulogu glavnog zaštitnika. Trebamo se pripremiti na jedno vrlo emotivno razdoblje i posebne životne trenutke. Svi znakovi Zodijaka će tijekom prosinca voditi borbu s vlastitim emocijama. Ovo je mjesec osjećaja i dopustite im da vas preuzmu i obuzmu. Mjesec nije jedini koji će uzburkati vaše emocije. Tu je i Venera koja će ih učiniti još intenzivnijima. Ukratko, očekujte razjašnjenje nekih životnih aspekata, manje nejasnoća i niz dodatnih bonusa u privatnom životu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako mislite da ćete biti pošteđeni negativnog utjecaja, nemojte se zavaravati. Mars je jak, direktan i ekstremno dinamičan. Ovisno o kutu gledišta, utjecaj Marsa može biti i dobra stvar. On će u prvi plan staviti sve vaše probleme i razjasniti tko su vam prijatelji, a tko neprijatelji. Tijekom prosinca neće biti nikakvih intrigi, spletki ili zakulisnih igara. Sve će biti kristalno jasno. Uz utjecaj Marsa, moramo istaknuti i Crni Mjesec koji će biti naš glavni neprijatelj. On je nepredvidljiv i razigran. Nikada ne možemo sa sigurnošću reći na koje životno područje će usmjeriti svoju energiju. Na kraju je opet sve u vašim rukama jer sami upravljate svojim životom. Zvijezde su tu samo da vam malo otežaju ili pomognu, a utjecaj Marsa i Crnog Mjeseca će dobrano začiniti sva događanja u prosincu. Na vama je hoćete li na to gledati kao na izazov ili se obeshrabriti i predati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Generalno, prosinac će biti izazovno razdoblje. Sve će ovisiti o vašim sposobnostima. To ne znači da morate imati nadljudske moći da biste kroz prosinac prošli mirno. Dovoljno je o svemu razmišljati na vrijeme. Uran će postati nebeski vođa Zračnih znakova (Blizanac, Vaga i Vodenjak), a Merkur će štititi Zemljane znakove (Bik, Djevica i Jarac). Vatreni (Ovan, Lav i Strijelac) i Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) u prosincu neće imati zaštitnika. Unatoč tome, vrlo dobro će se snaći. Svi znakovi sada imaju priliku ostvariti svoje želje i uživati u pogodnostima koje im Svemir pruža.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije