Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan

Horoskop za mjesec rujan
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.09.2016.
  • Broj pregleda: 10.571
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec jeseni neće biti naročito skladan niti za jedan horoskopski znak. Nakon mirnog i tihog razdoblja, u rujnu ćete se suočiti s nizom neobičnih i uzbudljivih situacija. Sunce će preuzeti ulogu vođe. Bit će iznimno snažan i dominantan vođa. U isto vrijeme će Saturn imati jako pozitivan utjecaj na sve znakove Zodijaka. Uživat ćemo u dobrom i plodnom razdoblju, nizu jedinstvenih, pozitivnih i nezaboravnih događaja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o nebeskim tijelima, vrlo je važno istaknuti Pluton. Ovaj tamni planet se neće moći natjecati sa Suncem i Saturnom, ali će imati relativno negativan utjecaj na većinu predstavnika Zodijaka. Pluton udara direktno i na najbolnija mjesta. Najopreznije trebaju biti predstavnice ljepšeg spola jer Venera neće biti na njihovoj strani. To znači da postoji velika vjerojatnost ulaska u kratkotrajne ljubavne veze čiji je prekid neizbježan i bolan. Razmislite tri puta prije nego otvorite srce zgodnom zavodniku. Niti jedan planet neće imati tako negativan utjecaj kao Pluton i Venera. Djelujte pomalo agresivno, ali s oprezom.

Zračni i Zemljani znakovi će biti lišeni nebeskog vođe. Kao i obično, vrlo je teško predvidjeti o kakvoj situaciji je riječ, ali možemo sa sigurnošću reći da nećete osjećati naročito velike poteškoće. Vodeni znakovi će na svojoj strani imati Mars. Ovo nije uobičajena i tipična situacija, ali će se pokazati kao jako produktivna. Vatreni znakovi će na svojoj strani imati Sunce koje će im donijeti niz različitih prednosti, pozitivnih događaja i prilika koje trebaju iskoristiti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Svi znakovi se trebaju primiti posla i raditi napornije nego ikada. Jedino tako ćete doći do zavidnih rezultata.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije