Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 14. do 21. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 14. do 21. 3. 2016.

Tjedni horoskop od 14. do 21. 3. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.03.2016.
  • Broj pregleda: 1.952
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ljubav od onoga svijeta

Najljepša ljubavna priča, najljepši ljubavni san, najutopističkiji happy end, skrivena ljubav, tajna ljubav, preljubnički odnos, zaljubljenost u ljubav, sve to je Venera u Ribama, ali i bilo koja Venera u kontaktu s Neptunom. Ljubavna magija.

Nema tog oprosta i razumijevanja, koje ova Venera ne može dati kada voli. Znate one priče, muž je vara, a ona i dalje zaljubljeno gleda u njega, ili on je umjetnik kojeg nitko ne razumije osim nje ili on je ovisnik a ona ga čupa svaki put iznova, njeguje, ljubi i voli... Venera u Ribama.

Iako je ova pozicija egzaltacija (uzvišena pozicija) Venere, ova ljubav nerijetko nema noge na zemlji. Ova ljubav nije s ovog svijeta, nego s onog. Nepoznatog. Čista fantazija.

Tajni susreti, povratak na staro, padovi

Katkad se osoba s ovom pozicijom u natalnoj karti tajno zaljubi, platonski, to su one koje uzdišu na razumnoj udaljenosti, koje se tresu kada ga sretnu i svi vide da je grub, da je zao, da je problematičan, ova Venerica ga vidi kao najljepšeg, najboljeg zamalo svetog. Tako sve vrijedi i za Veneru u aspektu s Neptunom koja je ovih dana na nebu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bit će ljubavi u danima koji slijede, bit će tajnih ljubavi, tajnih susreta, bit će povrataka na staro, ali bit će i gadnih ljubavnih padova i prekida, kada Venera naleti na Saturn.

Držat ćemo se dobrih vijesti i ako ikada, onda sada treba reći da se ljubav vraća, da uranja ili izranja, kako za koga. S Venerom u Vodenjaku bili smo sasvim drugačijeg raspoloženja kad je o ljubavi riječ, sada se sve to mijenja. Ljubav je na pijedestalu.

Eterične zavodnice

Vrlo izazovno vrijeme, jer evo čim je Venera ušla u Ribe, našla se u kvadratu s Marsom u Strijelcu, ovaj slobodnjak bi joj se mogao jako svidjeti i po kvadratu brzo otputovati, optimističnom rječitošću zavesti Trnoružicu i kako došao, tako i otišao. Bitno je da nema izravnih izjava i ispada kada je ljubav u pitanju jer Venera je u konjunkciji s Neptunom i nije nužno da znate baš cijelu priču.

Ova Venera nije nužno uvijek žrtva. Nije na odmet napomenuti da su to nevjerojatne zavodnice. Ne nužno ljepotice, iako su nekako eterične i imaju ono "nešto", njihova tajna je da vas čitaju, osjećaju kako dišete, znaju što želite a što ne želite, lako vas počnu oponašati i pričine vam se baš kao da su vaša srodna duša. One mogu biti bilo čija srodna duša. Metamorfoza, identificiranje s partnerom, transformacija u što god vi poželite njima je potpuno prirodno.

Negativni utjecaji

Kako je ovaj tjedan poprilična gužva u Ribama (nekoliko planeta je u tom znaku), moramo dati nekoliko upozorenja za ovozemaljski život jer Saturn i Mars kvadriraju poziciju Riba, a Jupiter iz Djevice još više može pojačati recimo negativan utjecaj Riba.

Pod negativnim utjecajem smatramo, recimo: nerealna očekivanja, neutemeljene želje, nadanja i projekte, slatkorječiva obećanja, utopističke ideje, pospanost, prevrtljivost, nedosljednost, prevarantstvo svake vrste, opsjenare, magijske "operatere". Magla se prodaje, odmah iza ćoška.

Stoga: pažljivo čitajte što potpisujete da vam ne promakne koji pasus. Oprezno i koncentrirano razgovarajte kada je važno. NE razbacujte se s novcem, spontano se može trošiti a smetnuti s uma da istih 1000 kn već peti put trošite jer eto, zaboravili ste da ste prošli tjedan već nekoliko puta upravo s njima računali.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ako ikome želite ili trebate oprostiti, zaboraviti, otpustiti, nema boljeg vremena od vremena Riba. Ribe su oprost i zaborav, one su utjeha.

Ono što nas drži na zemlji

Ovaj tjedan je i jedan poseban aspekt, Jupiter trigon Pluton, koji daje priličan intenzitet i nalet sreće i nekima će se uistinu posrećiti kada je posao u pitanju.

Imajte za sebe vremena, budite u miru, u tišini, u meditaciji, ne mislite, misli će same doći, rješenja mogu sama od sebe u tišini doći. Slušajte glazbu, gledajte filmove, slikajte i crtajte bez plana, pustite ruku, opustite sve.

Imajte razuman omjer Saturna u svemu što sada radite, jer Saturn će nabijati obaveze, za nekoga će to možda biti previše a za nekog drugog upravo doza realnosti koja ga privezuje za zemlju. Jer, nije jedan nastradao od neptunovskih iluzija i ribljih zabluda.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije