Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 17. do 24. 10. 2016.

Tjedni horoskop od 17. do 24. 10. 2016.

Tjedni horoskop od 17. do 24. 10. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.10.2016.
  • Broj pregleda: 1.623
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Prošli tjedan je za neke od nas bio hektičan. Ovaj ima svoje izazove, ali započinje s Mjesecom u Biku, sugestija bi bila da nakon ručka prilegnete i odmorite. Bik se voli odmoriti, opustiti.

I to bi bilo to od opuštanja za ovaj tjedan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Egzaktan susret Marsa i Plutona drmat će ovim tjednom. Rušite ili gradite? Sve u astrologiji je u ciklusima, pa tako i ovaj aspekt, koji je zadnji put bio u studenom 2014. godine. Prisjetite se teme. Tu negdje ide nastavak priče ili potpuno demoliranje i gradnja iznova.

Sunce prelazi iz "miroljubive" Vage u Škorpiona, on za razliku od Vage ne teži kvazi harmoniji i balansu po svaku cijenu, dapače, sa Škorpionom nema repova i nedorečenosti.

No, Merkur je i dalje u Vagi, blago demoliran od Plutona i kreće se prema Uranu. Očekivati možemo... šok i nevjericu, u dobru i zlu, kako za koga. Venera, za razliku od Sunca, prelazi u znak vječnog optimizma, u znak Strijelca. Sve teme odnosa poprimaju vedriji ton pa i sama komunikacija jer Merkur je ipak u Vagi, on voli čuti od Strijelca da je sve fantastično i da se događa baš prelijepo i da sivih oblaka nema nigdje. Vjeruje se u više i bolje već od utorka.

Ono što će možda nekima biti važno, Škorpionima sigurno, ovo je dosta seksi tjedan. Ljubavni, ali i svi drugi odnosi dobivaju na zamahu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kako smo rekli, sve se događa u ciklusima, ono što slijedi je Venera kvadrat Neptun sljedećeg tjedna, kao i Venera Saturn. Pa ovaj tjedan već govori o sljedećem. Astrologija ne služi sugeriranju, ona je samo navigacija. Venera i Neptun u kvadratu kaže da je moguće da netko fantazira na najjače, Saturn će biti taj odmah iza ovog kvadrata u konjunkciji s Venerom - u tom kamenom krilu primit će informaciju koliko je moguće od nemogućeg.

Mjesec u Raku, pa time i sve Rakove, čeka jedan ne nužno ugodan kraj tjedna jer su kardinalni znakovi ponovo kao i za vrijeme punog Mjeseca aktivni. Ne brinite se, nakon toga stiže Mjesec u Lavu, a nema toga čemu Lav ne može reći "pih!" i okrenuti obilato u svoju korist. Rakovi, gledajte na cijelu situaciju kao nešto pozitivno i za vaše veće dobro.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije