Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 23. do 30. 11. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.11.2015.
  • Broj pregleda: 69
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Provjera, provjera

Neočekivano može biti inspirativno, plodonosno, ali i destabilizirajuće. Nestabilnost je moguće brzo smiriti, ali isto tako moguće su i pretjerane reakcije koje mogu imati loše posljedice. Ova opzicija vodi nas od kraja vrlo intenzivnog tjedna iza nas koji je uključivao Lilith Veneru i Pluton u aspektima. Čuvajte se muljatora, rizika i prijedloga nabrzaka.

Ovaj tjedan rasplinut će se naše ideje koje će poput balončića pucati na šiljku realnosti. A kada pođe po zlu, mogli bismo tražiti nekoga koga ćemo okriviti za gubitak iluzija ili nerealnih ideja. Radi se samo o provjeri realnih mogućnosti vaših planova.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Početak nove ere

Mars, Merkur i Saturn daju nam priliku da vidimo stvari onakvima kakve jesu a ne onakve kakve bismo željeli da jesu. Držite se situacije onakve kakva jest, umjesto da razmišljate o tome kako je bilo prije i što se moglo drugačije učiniti. Realnost daje zdrave temelje, bez obzira na to koja tema će biti aktualna, a ticat će se vašeg postupanja i djelovanja (Mars = akcija). Čuvajte se ovaj tjedan i uvredljivaca čiji pasivno-agresivni projektili mogu pretvoriti vaš odnos u pravo neprijateljistvo.

Tjedan zasigurno nije zabavan, ali je početak jedne nove ere u kojoj se praktičnim akcijama i disciplinom mogu realizirati snovi izvan uobičajenih očekivanja i poimanja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kuhano vino i lunjanje gradom

Ovih dana imamo prvi od tri egzaktna kvadrata između Saturna i Neptuna. To je borba između zbilje i mašte, realnosti i nadanja, provjera i test temelja svega onoga čemu težite, čemu se nadate i o čemu sanjate. To može značiti grubo buđenje u okrutnoj relanosti, ali i prvi kamen temeljac buduće realizacije vaših imaginarnih težnji. Uspjeh ovisi o pojedincu i spremnosti da se mijenja i prilagođava.

Vikend bi Mjesec rado proveo rakovski u kući, toplo ne preporučujemo. Radije kuhano vino i lunjanje gradom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije