Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 25. 4. do 2. 5. 2016.

Tjedni horoskop od 25. 4. do 2. 5. 2016.

Tjedni horoskop od 25. 4. do 2. 5. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 25.04.2016.
  • Broj pregleda: 1.350
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Samo bez panike

Prije nego što počnemo s tjednom prognozom, nekoliko riječi o retrogradnosti. Opći je stav zapadnih astrologa da je retrogradni planet u nepovoljnom položaju. Kreće se unatrag, tako da se može očekivati da će ono čime taj planet upravlja ići manje glatko.

Pa ipak, prema iskustvu, retrogradnost (osim Merkura možda, ali o tome malo kasnije) zapravo je nevjerojatno korisna. Marsu ne škodi malo korisne introspekcije djelovanja, Jupiteru da malo smanji doživljaj, Saturnu da zastane i razmisli o stvarima prije nego što upali buldožer, a Pluton, budimo iskreni, malo njegova hoda unatrag zvuči sigurnije za sve nas.

Merkur se okreće retrogradno u četvrtak, a pridružuje se spomenutim planetima koji se već kreću unatrag. To je prilično rijetka situacija i nije viđena desetak godina. Jedna napomena za paranoične: Jeste li umrli prije deset godina? Niste, pa ne paničarite ni sada. S druge strane, može biti nezgodnih situacija, ali ne treba očekivati smak svijeta. Kao i obično, on ako i dođe, neće biti s očitom najavom.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mudra i mirna introspekcija

Retrogradni Merkur i dalje nosi uobičajeno upozorenje da komunikacija svih vrsta i kratka putovanja postaju klimava i nepredvidljiva. Ipak, više nego bilo što drugo, između četvrtka 28. travnja i utorka 10. svibnja (kada Jupiter ponovo kreće direktno), poželjno je staviti naglasak na mirnu introspekciju. Samo naprijed, bacite se na razmišljanje. Pravo odlučivanja imate i dalje u ovom razdoblju, no za dobru odluku treba uzeti sve vrijeme ovog svijeta i mirno i dobro promisliti.

U skladu sa svim nebeskim signalima "nastavite s oprezom", Venera ulazi u Bika u petak. Dok je u Ovnu uživala pucajući na bojnom polju ljubavi u punoj ratnoj spremi, bikovska Venera više voli biti sita, ležati, dobro izgledati i čekati da joj stvari same dođu. Bez obzira na vaš pristup Venerinim stvarima, vaša ljubavna igra može se jako poboljšati odaberete li spor i odmjeren pristup.

A sad - ljubav i zabava!

Venera u Biku stvara ugodne uvjete za vikend, s uglavnom pozitivnim izgledima. Ako volite vesele i vrckave društvene zabave, u petak će vam Mjesec u Vodenjaku biti od koristi, ako ste više mekan i sentimentalan tip, nedjelju po vašem ukusu donosi Mjesec u Ribama jer Sunce u sekstilu s Neptunom čini da romantika i emocije nesmetano teku.

U subotu? Romantični izgledi i dalje dobri, ali je Mjesec u praznom hodu, tako da svoje napore ulažite radije u već postojeću situaciju nego u neku novu. U svakom slučaju, samo se prisjetite: uz sporost i odmjerenost ne može se uvijek pobijediti u utrci, ali se sigurno može izbjeći sudar.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Nema žurbe. Bik ne voli tu riječ

Ako ljubav nije vaša okupacija, Venera u Biku donosi malo više hrane nego inače, malo veću želju za termama, jasno izražava svoju potrebu za onim što nju zadovoljava, a s Merkurom u Biku i dalje cijeni lijep i blag pristup svemu. Kod nje je sve “pomalo”, kako bi rekli Dalmatinci. Nema žurbe. Bik ne voli tu riječ.

Post it tjedna: uzmite sve vrijeme ovog svijeta za promišljanje o onome što vam je važno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije