Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 29. 8. do 5. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 29. 8. do 5. 9. 2016.

Tjedni horoskop od 29. 8. do 5. 9. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.08.2016.
  • Broj pregleda: 2.041
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Koketa i diplomat

Iako ova tranzicija Venere neće možda biti lijek za vaše ljubavne probleme, diplomacija i komunikacija su ovaj tjedan olakšani i čelična ruka u baršunastoj rukavici mogla bi izvojevati pozitivne ishode za ljubavne nevoljnike koji se ne razumiju ili ne razumiju svoje potrebe najbolje.

Ovo je kraljica koja odlično barata odnosima i vezama, katkad i s više njih istodobno. Nećemo je optužiti da je nevjerna ili varalica, jednostavno, ako je zadesi više izbora, neće moći tako brzo odlučiti. Neko vrijeme će vas s ovom ljepoticom biti više od dvoje!

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Solarna eklipsa - velika vijest tjedna

Ovaj tjedan Merkur ponovno (ove godine ponovno) postaje retrogradan. Ne treba posebno upozoravati na što sve trebate paziti za vrijeme njegove smušenosti. Komunikacija svih vrsta i oblika treba biti pod pojačanom pažnjom. Pazite što pišete, šaljete, potpisujete i kako sklapate dogovore, sve je podložno propustima i pogreškama

Velikom vijesti ovog tjedna svakako ćemo proglasiti solarnu eklipsu u znaku Djevice. Svaki mladi Mjesec donosi novi početak, ovaj početak će biti malo stresan i treba poštenski kao prava marljiva Djevica do njega doći radom i zalaganjem. I ne zaboravimo - promišljanjem!

Ključ razumijevanja ovog mladog Mjeseca vrti se oko osi Djevica - Ribe, gdje učimo biti na usluzi drugima. Djevica i Ribe su oni ljudi koji kada pitaju kako vam mogu pomoći to zaista i misle. Ako budete u mogućnosti ponuditi pomoć u pravom trenutku, molimo vas učinite to, jer dobre karme nikada previše. Zrelo ponašanje bit će nagrađeno.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Odnosi na tapeti

Venera u znaku Vage je ustvari dekoraterka koja se uselila na nekoliko tjedana u ovaj znak kako bi uredila i pripremila za dolazak Jupitera koji uskoro nakon godine dana mijenja znak, temu i rasploženje. Odnosi su na tapeti sljedećih godinu dana, pripreme za svadbe možda, mnoštvo zabava i druženja.... Shvatili ste, via shopping i to brzo dok imamo Djevicu da racionalizira trošak! Vaga zna raspaliti kada je moda, kozmetika, ljepota u pitanju.

Post-it tjedna - Merkur je postao retro! Murphyjev zakon aktiviran!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije