Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 30. 11. do 7. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 30. 11. do 7. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 30. 11. do 7. 12. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.11.2015.
  • Broj pregleda: 179
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Zašto ne volimo ponedjeljak

Sunce će tjedan započeti u aspektu sa Saturnom i naravno Neptunom. Bez obzira na to što se još događa, ovi aspekti imaju tendenciju sniziti razinu energije i raspoloženje učiniti sivim. Najvjerojatnije ćete ga osjetiti u ponedjeljak na poslu, kada nitko neće biti baš pretjerano zadovoljan što ponovo sjeda za radni stol.

No ipak mali naputak, uloga koju je i dalje najbolje igrati je superdiscipliniran, temeljit rad u kombinaciji sa superkreativnim nekonvencionalnim pristupom. Molimo, ne izazivajte ljutnju Saturna. Dajte sve od sebe i ne potpadajte pod Neputnove zamke, zablude, opijate, magle...

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mars i Pluton - eksplozija

Što se ostatka tjedna tiče: ratnik Mars formira bojni aspekt (kvadrat 90 stupnjeva) s dominantnim Plutonom, ćudi će buknuti. Sukob ega mogao bi se pretvoriti u epski obračun ako nismo pažljivi. Ove brzoplete energije mogu nas potaknuti da se istresemo nepromišljenom silom ili ubodom. Ne budite vuk u ovčjem runu i takvih se čuvajte! Osoba koja se čini previše zaštitnički nastrojena može imati grabežljive namjere ili tajni plan koji nepošteno pokušava progurati.

S dobre strane, oba ova planeta imaju strast i zadovoljstvo kao princip. Njihova ubojita kombinacija privlačnosti i strasti koja krčka, mogla bi eksplodirati na dobro, no ako ne pazite (jer tako je s visokorizičnim aspektima), moglo bi se dogoditi da se sve vrlo brzo zakomplicira. Oprezno, molimo vas! Osim ako je, eh, seks u pitanju, tu upozorenja prestaju. Ovo je aspekt snažne strastvenosti.

Venerine igre mačke i miša

Lisica Venera mijenja znak u petak 4. prosinca i do 30. prosinca tajno će se šuljati Škorpionom. Odbrojavanje do 2016. godine bit će seksepilno. Negdje će se neko dvoje dograbiti u klinč. Zatvorite vrata, molimo vas, i pazite na privatnost. Venera u Škorpionu je misteriozna, ona ne mijenja status na Facebooku i ne raspreda o svojim najnovijim eskapadama. Privlačit će nas partneri tajanstvenog karaktera, loši dečki i cure. Uživat ćete u igri mačke i miša, ali nemojte pretjerati u svojoj misterioznoj igri jer bi druga strana brzo mogla izgubiti interes.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što god počne pod ovim aspektima Marsa, razvijat će se u warp brzini tijekom prosinca. Radi se o odnosu, o vezi jer Mars je u Vagi.

Niske strasti

Vodite računa da astrologija uvijek gleda više manifestacije nekog aspekta i da postoje i niži oblici našeg ponašanja. Kompleksi, niske strasti, duboke povrijeđenosti, nepoznavanje vlastite slabosti i neadekvatnosti, mogu od vas ili nekoga s kim dođete u kontakt napraviti pravog iskompleksiranog bezveznjaka. Uzdignite se iznad svog jada.

I jedan stilski savjet, do 30. prosinca dress code je ultimativno crna, omiljena boja Venere u Škorpionu. Omiljena tema je sveprožimajući ljubavni odnos i seks, kao i goruća žudnja kako se domoći besramno velike hrpe novca.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije