Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 12. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.12.2015.
  • Broj pregleda: 1.931
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Bomba za ljubavne odnose

Približavamo se onom vremenu u godini kada većina ljudi postaje ili aljkava na poslu ili nevjerojatno zaposlena, najčešće je prvo. Nažalost (ili možda i ne nažalost), većina planetarnih aktivnosti ima tendenciju poticati potrebu da se sve završi na brzinu i odmagli na piće radije nego da se dođe na posao ranije i dovrši posao koji pritišću rokovi.

Venera i Mars daju brojne mogućnosti za druženja na poslu. Venera u Škorpionu ima reputaciju da radije zavodi na radnom mjestu nego radi. Ovaj tjedan tvori trigon s Neptunom (egzaktno u četvrtak), što govori o tome da bi vam se mogla ostvariti ljubavna maštanja. Samo imajte na umu da nisu sva maštanja dobra.

U međuvremenu Mars u Vagi je većinu tjedna u kvadratu s Plutonom u Jarcu. Mars u Vagi odličan je ako želite napraviti ležerni ulet nekome, ali kvadrat s Plutonom u prvi plan stavlja seksualnu potrebu i time narušava prirodnu diplomatičnost Marsa u Vagi. Ovo je posebno moćna kombinacija. Za neka “prijateljstva” koja titraju na rubu da postanu ljubavni odnos, ovaj aspekt će dati poticaj da se to i ostvari. Ljubavnim i odnosima općenito koji su već dugo na rubu eksplozije, ovaj aspekt daje detonacijsku iskru.

Mars i Uran - gurkanje u promjene

Opozicija Marsa i Urana zagrijava ovaj i sljedeći tjedan. Često poznat kao Bog rata, Mars je trenutno u Vagi, znaku odnosa, na položaju s kojeg brzo zakuhava probleme među partnerima. Mars pokazuje kako se zauzimamo za sebe u svim aspektima života, a budući da se kreće kroz Vagu, dominiraju pitanja odnosa. Njegova opozicija prema Uranu sigurno će iritirati i pritiskati veze kojima je potrebna promjena. Uran predstavlja princip revolucije, a njegova prisutnost teži prevladavanju ustajalih obrazaca koji više nemaju svrhu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Duboko udahnite; ova opozicija će vjerojatno naglasiti polarizirane pozicije, posebno uloge koje sprječavaju osobne slobode. Donosi nagle odluke vezane uz razvod. Uran može biti impulzivan i promjenljiv, jednom ovako - drugi put onako, no glavno pravilo za Uran je: pričekajte da tranzit završi i tada donesite konačnu odluku. Jednostavno sagledajte gdje i što želite izbjeći ili što vas ljuti i zašto.

Također, budite sigurni da ste spoznali svoju ulogu u sukobu, osobito kad projicirate ili kada je projekcija partnera toliko jaka da si ne možete pomoći, nego se "uklopiti" u njegovu sliku. Zapamtite, uvijek možete uvidjeti preuzetu projekciju jer borbu osjećate poznatom, starom i pljesnivom.

Uz omiljeno piće - tablete za strpljenje

Da stvar bude gora, Mars i Uran su i u kvadratu s Plutonom, a to je konfiguracija koja traži potrebu za kontrolom, pobjedom i porivom biti u pravu. Čvrst stisak ovog Mars-Uran-Pluton T-kvadrata zadržat će se sve do 19. prosinca, dakle, kao dodatak omiljenom piću, imajte tablete za strpljenje pri ruci. Bit će potrebno sve čime raspolažemo kako bismo ostali pribrani u ovom razdoblju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Znamo da živimo u "zanimljivim" vremenima prevrata i rastrojenosti, meteža i nevolja, neslaganja i otpora. No premda su ova vremena teška za srce i dušu, također su ispunjena snagom. Kontakt Urana i Plutona označava razdoblje transformirajuće kreativnosti. Dakle, unatoč boli, postoji obilje mogućnosti za izlječenje. Ovo razdoblje iskoristite tako da odbijete biti sudionikom drama koje nas svakodnevno okružuju.

Merkur u četvrtak iz Strijelca prelazi u Jarca, s vizionarskog filozofiranja ateriramo u polje racionalnog, činjenica, preciznosti i vrlo ozbiljnih razgovora. Ovo je dobro vrijeme za polaganje svih karata na stol s prijateljima, šefovima i onima koje volite ovako ili onako. Unatoč visokonabijenim aspektima, ovaj Merkur u Jarcu mogao bi dobro doći jer donosi prijeko potrebno zdravorazumsko razmišljanje.

Vikend izlazaka i susreta sa starim 'demonima'

Vikend će u petak započeti mladim Mjesecom u Strijelcu. Mlad Mjesec uvijek je dobro vrijeme za početak nečeg novog, stavljanje nove ideje u pogon, a ovaj mlad Mjesec radi bliski kvadrat s Kironom, što znači da biste se mogli susresti i suočiti s demonima koji su vas progonili svjesno ili nesvjesno od djetinjstva. Mogli biste konačno imati priliku spoznati i riješiti stvari koje su vas progonile.

Subota i nedjelja pod utjecajem su Mjeseca u Jarcu. Neveselo mjesto za Mjesec, trpni glagol. Odličan za smisao u besmislu kada su emocije u pitanju, no to je samo Mjesec, on često mijenja kuću. Subota je bolji dan od nedjelje, posebno dobra za izlazak. Nedjelja je puno napetija, stoga je nedjeljni savjet, nađite nekoga s kime će vam biti ugodno provesti dan.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije