Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zabavne činjenice o Lavovima

Zabavne činjenice o Lavovima

Zabavne činjenice o Lavovima
  • Objavljeno: Utorak, 18.08.2015.
  • Broj pregleda: 2.629
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ključna riječ Lava je privlačnost. On je dramatičan, kreativan i otvoren. Bit će vam nemoguće odoljeti njegovom šarmu. Bilo da provodi vrijeme s prijateljima, obitelji ili na poslu, Lav će uvijek sve šarmirati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani za Lavove u 2017. godini!

Prijatelji i obitelj

Ovo je jedan od najvelikodušnijih znakova Zodijaka. Lavovi su darežljivi i odani. Lav je snažan, pun samopouzdanja i može učiniti da se svi osjećaju ugodno. Obožavaju zabave i tulume. Lava ćete rijetko kada vidjeti samoga. Njegovi bliski prijatelji su također puni energije, imaju svoje dostojanstvo i prioritete. Lav će učiniti što god je potrebno da bi obranio voljenu osobu. Voljenim osobama je odan do kraja života.

Pročitajte godišnji horoskop za 2016. godinu!

Karijera i novac

Lav će uvijek biti zauzet i u pokretu. On je ambiciozan, kreativan i optimističan. Za Lava često jedan posao nije dovoljan. Svaki posao kojeg odrađuje mora odraditi do savršenstva. Najbolje je da u jednom razdoblju života bude sam svoj gazda.

Najbolja zanimanja za Lava su ona koja potiču pokret i komunikaciju s drugima, kao što su upravljanje, rad u školstvu i politika. Sve što Lava stavlja na vodeću poziciju je ono što će izvući njegove prirodne karakteristike i kvalitete.

Lav se voli okružiti stvarima koje mu se sviđaju. Oko novca se ne brine previše i smatra da novac postoji da bi se trošio. Lavovi su velikodušni i uvijek će pomoći prijatelju u financijskoj krizi. Vjeruju da će novca uvijek biti sasvim dovoljno.

Ljubav i seks

Lav je strastven i direktan. Kada je u pitanju ljubav, od Lava možete očekivati pustolovinu, zabavu i dinamiku. Lav bira partnera koji će im dopustiti vodstvo, da zasjaju i budu neovisni. Traže partnera koji je siguran u samoga sebe i koji mu može intelektualno parirati.

Saznajte kako zavesti Lava!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Lava je to srce, gornji dio leđa i bočni dijelovi trupa.

Vladajući planet

Planet koji vlada lavom je Sunce. Sunce generalno vlada muškarcima i predstavlja zdravlje, vodstvo, autoritet, energiju, dostojanstvo, identitet i napredak.

Boja

Boja Lava je zlatna.

Kamen

Kamen Lava je rubin.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 1, 4 i 6.

Kompatibilnost

Lav je kompatibilan sa Strijelcem i Ovnom.

Provjerite kako se Lav slaže s ostalim horoskopskim znakovima.

Suprotan znak

Suprotan znak je Vodenjak.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Lava je statusni simbol.

Karakteristike koje voli

Dramu, djecu, luksuz i život na visokoj nozi.

Karakteristike koje ne voli

Mediokritet, suzdržanost i uskogrudnost.

Dom

Lav pripada petoj kući. To je kuća sporta, djece, kreativnosti, zabave, ljubavi, ljubavnih afera, špekulacija i romantike.

Poznati lavovi

Halle Berry, Robert Redford, Lucille Ball, Jennifer Lopez, Daniel Radcliffe, Anna Paquin, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Sean Penn i Robert De Niro.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije