Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.07.2015.
  • Broj pregleda: 52
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ljeto nam se ponovno bliži, stoga je važno posvetiti posebnu pažnju svojim stopalima kako bismo ih učinili što ljepšima. Pravilna briga o stopalima omogućuje im da izgledaju lijepo i zdravo, kako bismo dočekali ljeto sa samopouzdanjem.

"Zanemarivanje stopala velika je pogreška zbog mogućnosti pojave mnogih problema na tom području, poput tvrde kože, kurjih očiju ili problema s noktima. Znakovi starenja najvidljiviji su upravo na području stopala, stoga je važno brinuti o njima kao i o našem licu - svakoga dana!" - tvrdi Dr. Katalin Nagy, specijalistica dermatologije.

S obzirom na dostupnost proizvoda koji pomažu u brizi o stopalima, danas i kod kuće vrlo lako možemo kreirati svoju dnevnu rutinu. Scholl® Velvet SmoothTM linija proizvoda za njegu stopala dobar je izbor kada želimo jednostavan i učinkovit tretman. Scholl® Velvet SmoothTM baterijska rašpica za stopala s dijamantnim kristalima* učinkovito uklanja tvrdu kožu, a četiri nova Scholl® Velvet SmoothTM proizvoda pomažu u očuvanju ljepote stopala.

scholl_20velvet_20smoothtm_20baterijska_

Najvažniji zadatak u svakodnevnoj njezi stopala jest njihova hidratacija. Scholl® Velvet SmoothTM hidratantna krema za svakodnevnu uporabu brzo se upija, a njeni sastojci doprinose hidrataciji gornjeg sloja kože. Scholl® Velvet SmoothTMnoćna maska pomaže u obnavljanju kože.

scholl_20velvet_20smoothtm_20hidratantna

Namakanje nogu neophodan je dio tjedne njege stopala. Uz Scholl® Velvet SmoothTM baterijsku rašpicu za stopala s dijamantnim kristalima* možemo jednostavno ukloniti tvrdu kožu, a Scholl® Velvet SmoothTMkupka za stopala pobrinut će se za dodatnu njegu.

scholl_20velvet_20smoothtmkupka_20za_20s

Na kraju preporučamo korištenje Scholl® Velvet SmoothTM intenzivnog seruma koji sadrži hijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i PentavitinTM te pomaže u postizanju idealne razine hidratacije kože.

scholl_20velvet_20smoothtm_20intenzivni_

*Količina dijamanata koja se koristi u proizvodnji je: 1% u silicijevom karbidu koji se koristi za proizvodnju valjaka.

Komentari

Najnovije

Najčitanije