Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Lipomasaža

Lipomasaža

Lipomasaža
  • Objavljeno: Utorak, 21.04.2009.
  • Broj pregleda: 625
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Tretman se odvija u pet koraka, pri čemu uređaj najprije odredi takozvanu fotografsku ocjenu vašeg tijela. To podrazumijeva da uređaj može točno ocijeniti koji dijelovi tijela su najproblematičniji i djelovati baš na njih, a rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni... Nije čudo što ga holivudske zvijezde obožavaju.

Ljeto nam je pred vratima... Temperature su naglo porasle i osjećate se bolje nego zimi. Odbacile ste kapute i čizme i odmah si izgledate lakše. No je li uistinu tako? Mnoge se žene još uvijek nisu riješile celulita i masnih naslaga. Ne brinite, lipomasaža je rješenje za vaše probleme. Bez bolnih kirurških zahvata već u pet tretmana moguće je preoblikovati tijelo i izgubiti centimetre, a rezultati su vidljivi i dugotrajni.

Ovaj tretman isprobale su i Gwen Stefani, Penelope Cruz i Jennifer Lopez, a ne bi vjerovali i neki muškarci jako su zadovoljni, primjerice jedan od njih je Sylvester Stallone.

Ako ste preko zime redovito vježbali, vodili ste računa o prehrani i niste postigli očekivane rezultate ne preostaje vam ništa drugo nego preoblikovati svoje tijelo lipomasažom. Saznajte nešto više o tome!

Osim što aktivira receptore masnih stanica i u njima potiče oslobađanje masnoća, otapa masnoću, zaglađuje rupice u koži... Naravno, ako želite što bolji učinak morate se pravilno hraniti i vježbati jer je lipomasaža idealna dopuna tjelovježbi.

Moguće ju je izvoditi samo s najnovijom generacijom LPG uređaja, Lipo M6 i Cellu M6. Ti uređaji rade tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka koji nježno i učinkovito djeluju na vezivno tkivo i njegove sastavnice, efikasnije od bilo koje ručne anticelulitne masaže.

Masažu mora provoditi isključivo stručno osposobljen liječnik s certifikatom, koji će klinički potvrđenu metodu lipomasaže prilagoditi vašim individualnim potrebama. Lipomasaža se odvija u pet koraka, pri čemu uređaj najprije odredi takozvanu fotografsku ocjenu vašeg tijela. To podrazumijeva da uređaj može točno ocijeniti koji dijelovi tijela su najproblematičniji. Zatim se analizira masno tkivo i određuje na koji način će se tretmani izvoditi. Nakon toga klijent ili klijentica oblači posebno donje rublje i počinje s grčenjem mišića i uređaj se naslanja na tijelo.

Jedan tretman traje 35 minuta, a rezultati su vidljivi odmah. Stručnjaci tvrde da je za potpunu obnovu tijela potrebno petnaest lipomasaža. Učestale dijete, starenje i različite promjene na tijelu kao što su trudnoća i menopauza pridonose slabljenju elasticiteta kože. Rollin metoda lipomasaže stimulira fibrolaste koji povećavaju proizvodnju kolagena i elastina zbog čega se koža ponovno učvršćuje, zateže i dobiva mladenački izgled.

Ovom tretmanu podvrgnuli su se mnogi muškarci jer uklanja masne naslage na bokovima, trbuhu i prsnom košu. Lipomasažom mogu učvrstiti svoje tijelo i dovesti ga do savršenstva. Stručnajci tvrde da se možete riješiti podbratka. Posebnost ovog tretmana je to što njime možete smanjiti samo određene dijelove tijela dok oni kojima ste zadovoljni ostaju isti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije