Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prirodni make up bez testiranja na životinjama

Prirodni make up bez testiranja na životinjama

Prirodni make up bez testiranja na životinjama
  • Objavljeno: Petak, 10.05.2013.
  • Broj pregleda: 179
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Njega i boja ujedinjeni u borbi za prirodnu ljepotu i zaštitu okoliša!

Želja za životom u skladu s okolišem danas je veća nego ikada te uključuje sve aspekte života, brigu za ljepotu i općeniti osjećaj ugode u vlastitoj koži. Zbog toga se sve veći broj ljudi okreće prirodnoj kozmetici koja čini dobro našoj koži i našem planetu. Žene posebice žele naglasiti vlastitu ljepotu make upom koji je u skladu s prirodom i njezinim bojama. Važno im je da su u mogućnosti kupiti sigurne i djelotvorne proizvode, koji se temelje na kvalitetnim biljnim sastojcima. Naša je kozmetika plod i izraz naše odgovornosti prema kupcu, okolišu i održivom razvoju.

L'Erbolario, vodeća tvrtka u sektoru fitokozmetike, nije mogla ne uzeti u obzir ove potrebe u svom djelovanju te je tako stvorila L'Erbolario Make up, novi make up koji kombinira njegu, boju, delikatne nijanse i blage teksture koje osiguravaju osjećaj ugode na koži i blagotvorno djeluju na epidermu. A sve to u ime eko-održivosti.

U laboratorijima L'Erbolarija provedena su opsežna istraživanja i upravo je pomoću njih kreiran ovaj prirodni make up u potpunosti u skladu s prirodom i bez testiranja na životinjama.

Make up L'Erbolario daje priliku svakoj ženi da kreira različite lookove prema vlastitoj želji i raspoloženju: konkretan je to izraz prirodnih tonova, "naked" ili "nude" koji su jedva primjetni, u skladu s posljednjim trendovima iz svijeta boja koje delikatno ističu prirodnu ljepotu lica bez pretjerivanja i forsiranja.

S tim u vidu, stvorili smo formule bogate aktivnim tvarima biljnog podrijetla; sve je to plod fitokozmetičke znanosti. Naše formule u potpunosti blagotvorno djeluju na svaki tip kože, čak i na najosjetljiviju, nudeći tako njegu koja čuva svježinu, mladost i sjaj.

L'Erbolario Make Up ima još neke karakteristike zbog kojih je poseban i drugačiji od svega ostalog na tržištu.

U potpunosti je bez parabena, konzervansa formaldehida, silikona, GMO sastojaka, mineralnih ulja, PEG derivata (polieliten glikol). Bitno je naglasiti i činjenicu da smo ispitali sastojke 7 metala (nikal, olovo, arsen, kadmij, merkurij, amonij i krom) kako bismo minimizirali rizik od alergia, štiteći na taj način i najosjetljiviju kožu i oči. Svi su proizvodi klinički testirani (test na dobrovoljcima in vivo, test in vitro, oftalmološki testovi) pri Odsjeku za internu medicinu i medicinsku terapiju Sveučilišta u Paviji kako bi otklonili svaku mogućnost izazivanja iritacija ili alergijskih reakcija.

Ambalaža u potpunom skladu s okolišem

U potpunom skladu s konceptom prirodnosti i ekološke održivosti koji nam je misao vodilja, čak smo i ambalažu izradili s najvećim mogućim postotkom recikliranih materijala koji se i sami mogu reciklirati. Pri tom su, naravno, naši proizvodi zadržali svu eleganciju, profinjenost i privlačnost u svom modernom i praktičnom srebrno-bijelom satenskom pakiranju.

Osamdeset posto ambalaže za ruž napravljeno je od recikliranog materijala te se i sama može reciklirati; olovka za oči sastoji se od drva FSC®; drveta koje je uzgojeno na ekološki odgovoran način; određeni se proizvodi mogu rastaviti: npr. zrcalo se može lako odvojiti i samostalno koristiti.

Komentari

Najnovije

Najčitanije