Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Što obući za doček?

Što obući za doček?

Što obući za doček?
  • Objavljeno: Petak, 31.12.2010.
  • Broj pregleda: 1.093
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Nova  godina je posebno vrijeme u kojem staru godinu ostavljamo iza sebe i svatko može početi ispočetka. Bez obzira na to kako ćete slaviti, slavite sa stilom.

Nosite nešto relativno lagano, ako će doček biti u zatvorenom prostoru, ali ponesite nešto toplije. Šal može biti lijepi dodatak, a moći ćete se i ogrnuti njime ako bude hladno.

Izbjegavajte nošenje potpuno novih, nikad nošenih cipela. S obzirom da je Nova godina vrijeme za novi početak, ne želite ju započeti u bolovima. Umjesto toga, nosite ih nekoliko puta prije.

Lijepo se dotjerajte umjesto da nosite svakodnevnu odjeću. Gdje god da odete, čak i ako  ostajete doma, obucite se kao za izlazak. Uđite u novu godinu osjećajući se lijepo i ako želite da tako protekne ostatak godine.

Nosite više slojeva, ako ćete biti vani. Velike su šanse su da će biti prilično hladno. Ako nosite slojeve, možete se skinuti ako vam bude previše vruće ili raskomotiti se ako bude previše hladno.

Ako se osjećate ružno i tužno u nečemu što svi smatraju modernim onda to nije prava stvar za vas bez obzira na trendove. Odaberite što ćete obući prije nego se odlučite za cipele, nakit ili torbu.

Oblik kruške

Bokovi su postavljeni nisko, bedra izgledaju neproporcionalna gornjem dijelu tijela, poprsje je manje. Izbjegavajte sve što odvlači pažnju na bokove, kao što su košulje ili jakne do struka. Pažnju preusmjerite na poprsje. Izbjegavajte remenje, ali nosite ogrlice koje će dati više pozornosti na gornji dio tijela.

Oblik pješčanog sata

Raskošni bokovi i grudi s uskim strukom. Nosite laganije materijale koji neće biti preširoki ili preuski. Nosite remenje i majice koje se vežu u struku. Većina dizajna je stvorena za ovaj tip tijela tako da je najvažnija stvar u izboru odjeće kako se osjećate.

Oblik ravnala

Nedefiniran struk i ravan oblik tijela. Pokažite vitke noge i istaknite najbolje aspekte vašeg tijela. Nosite suknje i haljine koje izdužuju torzo. Izbjegavajte remenje i sve što se okuplja oko struka.

Oblik jabuke

Raskošne grudi, uski kukovi i zaobljen trbuščić. Izbjegavajte široke ovratnike, pripijenu odjeću, nosite tunike, dublje dekoltee i majice na jedno rame.

Komentari

Najnovije

Najčitanije