Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

U potrazi za savršenom vjenčanicom

U potrazi za savršenom vjenčanicom

U potrazi za savršenom vjenčanicom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.11.2010.
  • Broj pregleda: 716
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Mnoge mladenke imaju velikih poteškoća u pronalaženju prave vjenčanice. Čini se da ima previše izbora i previše krojeva za odabrati, što otežava donošenje odluke. Kupiti ju? Ili šivati? Ako se odlučite za šivanje, imate nove dileme pred sobom. Šivati haljinu u svadbenom salonu? Ili unajmiti krojača?  Kako odabrati tkaninu? Gdje početi?

Način rješavanja ovog važnog zadatak je vrlo jednostavan - planiranje. Kao što se planira i svaki drugi aspekt vašeg vjenčanja, morate također imati plan za svoju vjenčanicu. Obilaženje salona za vjenčanice je često je dug put u potrazi za haljinom iz snova. Ako imate plan, to ćete obaviti brže. Navodimo mogući plan akcije, kako bi vam pomogli u potrazi za savršenom vjenčanicom.

Odredite budžet

Ovo je prvi faktor koji trebate uzeti u obzir, čak i prije nego što krenete gledati haljine. Ako ste spremni potrošiti znatnu količinu novca onda si možete priuštiti gotovo svaki svadbeni salon.

Ako znate da je vaš limit znatno manji, možda biste trebali razmotriti usluge šivanja haljine.

Opće pravilo je da provjerite njihov rad. Idite u njihov studio i pregledajte neke od haljina. Nemojte odabrati određenu krojačicu jer je najjeftinija.

Časopisi

Prođite nekoliko časopisa za mladenke i odaberite haljine koja vam se sviđaju. Uzmite ih sa sobom kad idete u posjet trgovinama. Obratite pažnju na detalje kao što su izrezi, rukavi, kroj; tkanine poput čipke, satena i svile. Odlučite što vam se sviđa i ne sviđa, a zatim posjetite trgovine koje želite.
 
Posjetite nekoliko trgovina

Posjetite trgovine čiji vam se stil haljina sviđa. Dok ste tamo, isprobajte nekoliko haljina koje vam se sviđaju, kako bi mogli odlučiti koji od stilova vam najbolje odgovara. Ubrzo ćete odlučiti u kojim trgovinama vam se sviđaju haljine. Ne bojte se postaviti puno pitanja. Saznajte koliko unaprijed morate rezervirati haljinu , koliko proba će biti potrebno, te način plaćanja.

Saznajte što je sve u ponudi

Saznajte što sve ponuda uključuje, na primjer, neki saloni dodatno naplaćuju preinake haljine. Budite sigurni da znate sve, kako bi izbjegli bilo kakva neugodna iznenađenja.

Haljina postoji ili ju treba tek sašiti

Do sada,ste  trebali odlučiti da li ste pronašli haljina iz snova koju treba prepraviti ili ju je potrebno sašiti. Ako ste se odlučili za šivanje sljedeći korak je da nađete pravog krojača.

Na kraju, zapamtite da je vaša vjenčana haljina najvažniji haljina ćete ikada nositi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije