Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Uljepšajte se nakon najluđe noći

Uljepšajte se nakon najluđe noći

Uljepšajte se nakon najluđe noći
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.01.2010.
  • Broj pregleda: 410
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Posjetite frizera, izgledajte mlađe

Kako odjeća može nadodati pokoju godinu vašem izgledu, frizura podjednako utječe na dojam koji ćete ostaviti. Teške i pomalo divlje frizure u mnogim slučajevima ostavljaju zreliji dojam, dok vas lepršave i jednostavne frizure čine mlađima.

Poklonite si parafinsku kupku

Vitaminska njega kože i noktiju. Parafin zadržava vlagu u koži i daje joj elastičnost, vlažnost i sjaj. Štiti od isušivanja i vanjskih nepovoljnih utjecaja, a neophodan je tretman za suhu i ljuskastu kožu.

Masaža prirodnim uljima

Koristi se masažno ulje koje hrani i njeguje kožu. Sa zagrijavajućim učinkom dodatno djeluje na prokrvljenosti tkiva i smanjenje bolova. Koristimo samo kvalitetna hladno prešana ulja jer koža kao najveći ljudski organ sve upija i kroz krvotok hrani sve stanice tijela.

Ovom masažom omekšavamo otvrdnula područja - miogeloze, otpuštamo bolna područja najčešće vrat, ramena i donji dio leđa. Pritisak je jak, ali prilagođen klijentu. Ponekad zbog velikih i jakih ili zgrčenih mišića se koristi jači i dublji pritisak duboko u mišiće kako bi se postigla duboka relaksacija i pripremili mišići za daljnje aktivnosti.

Dođite i uvjerite se, s veseljem vas očekujemo. Vaš BC Fancy.

Beauty centar Fancy
Gupčeva 22, Sesvete
Mob. 091 18 44 535

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije