Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Želite li savršene noge, evo što vam je činiti!

Želite li savršene noge, evo što vam je činiti!

Želite li savršene noge, evo što vam je činiti!
  • Objavljeno: Subota, 10.09.2016.
  • Broj pregleda: 911
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prvi korak prema savršenim nogama jest odstranjivanje dlačica. Izgovor nije ni hladna zima budući da svaka osoba koja imalo vodi računa o svom izgledu mora znati kako je potrebno održavati svoje noge lijepima.

Bez dlačica, a pogotovo ako žele biti modno osviještene i ukorak s najnovijim pravilima 21. stoljeća. Dugačke haljine i suknje vam više neće trebati, jer ćete imati puno veći izbor odjeće.

Planirate li brijanje odabrati kao način uklanjanja dlačica, tada se pripremite i krenite na vrijeme kako biste izbjegli porezotine i postigli gladak i lijepi izgled nogu. Kada ste završili s brijanjem, nemojte zaboraviti namazati svoje noge prikladnim losionom.

Akne na nozi mogu se pojaviti iz više razloga, a obično kao posljedica pojave neizrasle dlačice. Kako biste to izbjegli, napravite piling i pozabavite se smanjenjem vidljivosti strija, što danas možete učiniti pomoću korektora za strije.

Isprobajte najbolje vježbe za savršene noge!

Sunce i visoke temperature mogu vašu kožu učiniti podložljivijom svrbežu i osipima. Kako se to ne bi dogodilo koristite losion bogat Aloe verom kao stvorenim za vašu nadraženu kožu. Držite ga u hladnjaku i izvadite ga 20 minuta svaki put prije korištenja.

Slijedite četiri jednostavna koraka ako želite imati noge poput Beyoncé i rezultati neće izostati:

  • Prije nego učinite bilo što drugo, temeljito operite i napravite piling kože.
  • Navlažite kožu losionom od glave do pete, ali ne previše, jer suviše vlažnog losiona može stvoriti prepreku između vaše kože i formule za samotamnjenje.
  • Nanesite malu količinu kreme za samotamnjenje i pojačajte boju sljedećim nanošenjem nakon nekoliko dana.
  • Izbjegnite neujednačenost i tamne mrlje. Vrlo malo kreme nanesite na koljena, laktove i pete. Ove zone su više suhe i snažnije upijaju boju za samotamnjenje.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije