Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Što je radoznalost?

Što je radoznalost?

Što je radoznalost?
  • Objavljeno: Subota, 07.08.2010.
  • Broj pregleda: 2.300
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Biti radoznao

Najvažnije je nikad ne prestati postavljati pitanja. Radoznalost postoji s razlogom. Čovjek ne može ne biti zadivljen kad razmišlja o misterijima vječnosti i života, o čudesnoj strukturi stvarnosti. Dovoljno je da svakog dana uspijemo razumjeti samo mali dio te misterije.

Albert Einstein


Je li vas je vaše ili nečije tuđe dijete ponekad dovodilo do ludila s onim - Dosadno mi je! Šta da radim? - ili imate sreće pa se vaše dijete može satima samo zabavljati nekom igračkom, slikovnicom ili crtićem? Kakvo ste dijete bili vi? A kakvi ste danas? Sjedite li nervozno pred televizorom s daljinskim upravljačem u ruci, vrteći program za programom - ali vam ništa ne može dugo zadržati pažnju? Ili uvijek nađete nešto što vam je zanimljivo i u čemu uživate?

Biti radoznao znači biti otvoren za različita životna iskustva. Radoznali ljudi imaju stalan interes kako za ono što se događa unutar njih, tako i za svijet oko sebe. Zanimaju ih novi ljudi, nove stvari, novi događaji i gotovo im nikad nije dosadno. Radoznalost može biti specifična kao u slučaju kad nas zanima samo određeno područje (primjerice samo letenje zmajem) ili globalna - kada na sve oko sebe gledamo otvorenim očima.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije