Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Sve što ste željele znati o muškarcima, ali ste se bojale pitati

Sve što ste željele znati o muškarcima, ali ste se bojale pitati

Sve što ste željele znati o muškarcima, ali ste se bojale pitati
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.10.2011.
  • Broj pregleda: 5.564
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Koja je njegova omiljena poza? Zašto?

Doggy style je muškarčev najbolji prijatelj. Studije i ankete potvrdile su ono što životinje znaju već milijun godina: muškarci vole biti odostraga, a i dame to vole. Ovaj položaj muškarcima daje kontrolu i duboku penetraciju, a sve kako bi lakše dosegnuli G-točku.

Koliko su dečki sigurni kada je riječ o veličini penisa?

Kada je riječ o veličini penisa, vaše mišljenje je bolje od njihovog. Velika većina muškaraca misli da ima manji penis nego što to stvarno je. Muškarci su, naravno, nesigurni kada je o tome riječ. Ali, ako ste u spavaćoj sobi i želite komplimentirati njegov penis, jedini prihvatljivi pridjevi su "velik" i "najveći".

Zašto muškarci toliko masturbiraju?

Svi ljudi masturbiraju, oni koji kažu da to ne rade, lažu. Koliko god prekretali očima, nema opasnosti za zdravlje ako se masturbira. Međutim, previše ljubavi prema sebi može za muškarca značiti teže postizanje orgazma sa spolnim partnerom, ako se previše navikne da sve radi sam.

Da li muškarci zaista misle o seksu cijelo vrijeme?

Žene vole muškarcima spočitavati kako razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi, ali je li to zapravo istina? Nije. Jedna studija je otkrila da 54 posto muškaraca misli o seksu svaki dan ili nekoliko puta na dan (u usporedbi s 19 posto žena).

Jutarnja erekcija? Što je to?

Većina muškaraca se svako jutro budi s potpuno uspravnim penisom. To je zdravo za muškarce i pokazuje da muškarac proizvodi zdrave količine testosterona.

Što dečki vole: oralni seks, ručno zadovoljavanje ili penetraciju?

Ništa osobno, ali ne postoji djevojka na svijetu koja može ručno zadovoljiti muškarca bolje nego on može zadovoljiti sebe. Niti jedna. I da, postoje slučajevi u kojima je oralni seks odličan, ali seks je bolji. Od svega.

Zašto su testisi toliko elastični?

Testisi pomažu u održavanju savršene temperature spermija, iako se temperatura tijela (kao i okolna temperatura) mijenja.

To je razlog zašto se testisi objese kada je toplo i stisnu se kada je hladno.

Obrezani? Ili neobrezani?

Vjerojatno vam ovo nije iznenađenje, ali možete imati odličan seks s obrezanim i neobrezanim muškarcem. Ono što vas može iznenaditi je da ste vjerojatno imali iskustva i s jednima, i s drugima, a da to niste ni primijetile. Kada su u punoj erekciji, ta dva penisa se ne razlikuju.

Koliko dugo penis može biti u erekciji prije nego što postane neugodno?

Krv se nakuplja u testisima tijekom seksa, a ako se ejakulacija ne dogodi, to boli. U najrjeđim slučajevima, erekcija može trajati do četiri (nevjerojatno bolna) sata.

Postoji niz narodnih lijekova za ovu bol, kao što je hladan tuš ili razmišljanje o neprivlačnim stvarima. Ali, ako baš ništa ne pomaže, najbolje je potražiti liječničku pomoć.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije