Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kirurgija očnih vjeđa

Kirurgija očnih vjeđa

Kirurgija očnih vjeđa
  • Objavljeno: Srijeda, 05.10.2011.
  • Broj pregleda: 2.329
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Zašto kirurgija očnih vjeđa?

Svake godine, stotine tisuća žena i muškaraca odabiru blefaroplastiku da bi poboljšali vlastiti izgled. Obješene vjeđe čine ljude starijima, a također mogu oslabiti i funkciju vida. Blefaroplastika trajno popravlja te poteškoće te otklanja tjestaste, vrećaste naslage ispod očiju koje čovjeku daju iznuren i umoran izgled. Taj zahvat ne može otkloniti tamne krugove, tanke linije i nabore oko očiju niti može ispraviti spuštene obrve. Iako se blefaroplastika, što je uobičajeno, izvodi u jednom zahvatu, vaš kirurg može vam predložiti i podizanje obrva, browlift, zatezanje lica face-lift ili pomlađivanje kože skin resur-facing da bi se postigao najbolji rezultat.Ako se pitate kako vam blefaroplastika može promijeniti izgled, potrebno je znati kako se izvodi operacija očnih vjeđa i što možete očekivati od te vrste kirurškog zahvata. Ovaj tekst može potaknuti mnoga pitanja i omogućiti vam informacije potrebne da počnete blefaroplastiku uzimati u obzir.

Uspješna estetska operacija posljedica je bliske suradnje između pacijenta i kirurga. Povjerenje temeljeno na realnim očekivanjima i istančana medicinska procjena razvija se tijekom konzultacija koje prethode operativnom zahvatu. Vaš kirurg može vam dati odgovore na specifična pitanja u skladu s vašim posebnim potrebama.

Komentari

Najnovije

Najčitanije