Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Jeste li primijetili ove simptome? Oni upućuju na buđenje svijesti!

Jeste li primijetili ove simptome? Oni upućuju na buđenje svijesti!

Jeste li primijetili ove simptome? Oni upućuju na buđenje svijesti!
  • Objavljeno: Utorak, 17.05.2016.
  • Broj pregleda: 4.805
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Doživljavate li osjećaje koji vam nemaju nikakvog smisla? Osjećate li kako vaše tijelo reagira na nešto što nikako ne možete objasniti? Možda samo doživljavate buđenje svijesti.

Intenzivna potreba za samoćom

S obzirom na to da naše tijelo prelazi na višu frekvenciju, počinje se javljati jaka potreba za samoćom. Postajemo osjetljivi na sve vanjske stimulacije. Trenutno ne osjećate nikakvu potrebu za društvom i to traje već neko vrijeme. Ne bolujete od depresije, već prelazite na višu frekvenciju svijesti. Nemojte se opirati. Isključite se iz svijeta i dopustite tijelu da se odmori od prekomjerne stimulacije.

Provjerite zašto je samoća zdrava za dušu!

Potreba za stišavanjem uma

Možda ste primijetili da svaki dan žudite za meditacijom ili molitvom. Tada ćete osjetiti kako vaš život ima višu svrhu. Sada ćete možda osjećati intenzivne glavobolje. Ovo su vrlo česte i uobičajene posljedice buđenja svijesti.

U društvu s drugima se osjećate jako osjetljivima i ranjivima

Svi smo povezani u jednu mrežu svijesti. Kako će se vaša svijest buditi, tako će vas početi obuzimati emocije. Počet ćete osjećati negativnost drugih ljudi. Znat ćete što misle i kako se osjećaju, bez da vam išta kažu. Povezat ćete se s emocijama drugih ljudi. Tijekom ovih trenutaka morate ostati prizemljeni i što više vremena boraviti u prirodi.

Želite u potpunosti promijeniti život

Tijekom buđenja svijesti htjet ćete u potpunosti promijeniti neke stvari. Počinjete preispitivati ulogu u ovom svijetu. Počinjete preispitivati životne navike. Posao koji ste donedavno obožavali vam sada prestaje biti užitak i zadovoljstvo. Sada se osjećate kao da ste u potrazi za istinom.

Iz života mičete toksične osobe

Tijekom buđenja svijesti počinjete se osjećati fizički, emocionalno i duhovno jačima. U društvu nekih osoba ćete postati iznimno nestrpljivi i netolerantni. Počeli ste ozbiljno razmišljati o odnosima s drugim osobama i svima onima koji vas sputavaju, crpe energiju i ne ohrabruju. Iako neće biti lako, prekinut ćete neke veze i prijateljstva. Počet ćete postavljati granice i iz života micati sve osobe čije namjere nisu dobre. Toksična energija je niži oblik vibracije, a s obzirom na to da prelazite na veću ra vibraciju, morat ćete ukloniti sve ono što vas sputava u tome.

Emocionalnim čišćenjem oslobodite um i tijelo od toksičnih misli i emocija!

Počinjete slijediti unutarnji glas

Počet ćete slušati ono što vam intuicija govori i slijedit ćete taj glas. Počet ćete više obraćati pažnju na to što vaša duša želi i slijedit ćete sve što vam kaže. Radite ono što vas čini sretnima i jakima. Jedino tako ćete uspjeti razviti svoju svijest.

Mijenjate obrasce spavanja

Istraživanja su pokazala kako čovjeku nije prirodno da neprekidno spava 8 sati. Tijekom buđenja svijesti ćete primijetiti da postoje određene smetnje i poremećaji u spavanju. Možda ćete se buditi svakih nekoliko sati. Tijekom razdoblja buđenja ćete se osjećati kako vaš um počinje primati važne informacije. Ego više neće biti prisutan. Ovakve trenutke iskoristite za stvaranje ili meditaciju.

Počeli ste primjećivati znakove sinkroniciteta

Jeste li počeli primjećivati 1111 ili 333 svuda oko sebe? Primjećujete li istu životinju svuda oko sebe? Ovo su znakovi koji vam govore da na trenutak zastanete i obratite pažnju. Ego će učiniti sve što može da bi vas odvratio od ovoga. Ako zastanete na trenutak i posvetite pažnju ovim malim znacima, shvatit ćete da iza njih postoji važna poruka.

Događa li se ovo i vama? Vidite li stalno iste brojeve?

Na površinu izlaze stari problemi i sjećanja

Tijekom buđenja svijesti ćete primijetiti kako na površinu izlaze neke stvari iz prošlosti. Možda su to neriješeni problemi i osjećaji koje nikada niste u potpunosti prihvati. Ne možete se vratiti u prošlost, ali možete promijeniti stare obrasce ponašanja. Donesite smirenu odluku. Žaljenje stvara toksičnu energiju.

Promjene u prehrambenim navikama

Možda ste primijetili da ste postali alergični na neke namirnice koje ste nekada mogli jesti u ogromnim količinama. Prestanite ih jesti. Tijelo se počelo prilagođavati novim vibracijama. U svemu budite umjereni.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije