Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kako prepoznati energetske vampire?

Kako prepoznati energetske vampire?

Kako prepoznati energetske vampire?
  • Objavljeno: Petak, 18.07.2014.
  • Broj pregleda: 2.633
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Jeste li ikada ušli u neku prostoriju i odjednom osjetili kao da vam je netko isisao svu energiju i život? Velika je vjerojatnost da ste bili žrtva energetskog vampira. Energetski vampiri su osobe koje se hrane energijom drugih ljudi, a često nisu ni svjesni svog toksičnog djelovanja.

Kako energetski vampiri koriste energiju?

Energetski vampiri su najčešće osobe niskog samopouzdanja kojima treba neprestana potvrda. Često nisu zadovoljni životom, depresivni su i imaju manjak energije. Takve osobe traže našu pažnju, savjet, znanje i mišljenje, ali u tom procesu nekako uspiju uzeti više nego što su mislili. Donosimo vam načine pomoću kojih ćete ih identificirati i zaštititi se.

Energetskii vampir je u neprestanoj potrazi za nečim, za savjetom, potvrdom ili samo ramenom za plakanje. Svatko od nas poznaje barem jednu ovakvu osobu. Prijatelj koji zove samo kada nešto treba. To su vrste prijatelja koje trebate izbjegavati. Možda ćete trebati okončati prijateljstvo, ali ćete nakon toga shvatiti da ste sretniji i da imate više energije.

Kada uđete u prostoriju, obratite pažnju na to kako se osjećate. Ako se odjednom osjećate depresivno ili umorno, moguće je da se u toj prostoriji nalazi energetski vampir.

Obratite pažnju na način na koji se osjećate kada provodite vrijeme s prijateljima i obitelji. Jeste li ostali bez energije, osjećate se bolesno, vrti vam se, napeti ste i tjeskobni? To su znakovi napada energetskog vampira koji čini da se tako osjećate, a takve ljude trebate izbjegavati.

Zaštitite se i oporavite

Donosimo vam neke prijedloge i savjete pomoću kojih ćete se moći zaštititi i oporaviti od napada energetskog vampira.

Svijest

Da biste se zaštitili i oporavili od napada energetskog vampira, prije svega trebate shvatiti jeste li bili napadnuti. Kako biste to učinili, morate probuditi svoju svijest. Redovito meditirajte i probajte biti više fokusirani i usklađeni sa svojim tijelom i njegovim reakcijama na određene podražaje. To će vam pomoći da probudite svijest i razvijete intuiciju.

Odmarajte, jedite i opuštajte se

Ako se osjećate iscrpljeno i previše umorno nakon što ste bili u društvu s nekom osobom i vjerujete da je ta osoba energetski vampir, najbolje što možete učiniti je spavati, jesti i opuštati se. Održavajte uravnotežen ciklus spavanja, jedite nutritivno uravnotežene obroke, meditirajte i slušajte glazbu koja opušta. Ovo će vam pomoći da vratite normalnu razinu energije. Također, umjerena tjelovježba će vam pomoći da bolje spavate, jedete i da se opuštate, a također će ojačati vaš obrambeni sustav i povećati razinu energije.

Zatvorite krug

Ako vjerujete vas je u određenom trenutku napao energetski vampir, i želite zaustaviti vampira da se ne hrani vašom energijom, najbrži način jest da prekrižite udove, ruke i noge, dok sjedite. Većina ljudi već zna da je ovo intuitivan način da se zatvorite i to uistinu pomaže.

Čišćenje aure

Svoju energiju trebate duboko očistiti. Aura je energija koja okružuje vaše tijelo i ona se može očistiti kako biste pospješili zdravlje tijela, uma i duha. Idući put kada ćete se kupati, duboko dišite i potrudite se da osjetite toplu vodu koja dodiruje vašu kožu. Vizualizirajte vodu kako čisti sva slaba mjesta vašeg tijela koja intuitivno osjećate.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije