Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Male ideje za sretniji život - Duhovnost

Male ideje za sretniji život - Duhovnost

Male ideje za sretniji život - Duhovnost
  • Objavljeno: Srijeda, 27.01.2010.
  • Broj pregleda: 1.140
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme...

Life coach Tatjana Divjak donosi Vam Male ideje za sretniji život u 10 poglavlja.

  

Tatjana Divjak
male ideje za sretniji život


Živite svaki dan u zahvalnosti

Imala sam često sreće u životu. Nekada sam mislila da je to posljedica moje hrabrosti, no s vremenom sam pozitivne ishode počela doživljavati kao nagradu i naučila reći hvala. Zahvalnost je postala moja prirodna reakcija na uslišane molitve, na pozitivne rezultate, na spasonosno izbjegnut udes, na dobro zdravlje i mir u srcu. Počela sam čak i bez nekog posebnog razloga osjećati zahvalnost za svakodnevne, male stvari.

Ideja za rješenje toga problema

Kada riješite neku tešku muku i padne vam kamen sa srca lako je biti zahvalan, to može svatko, a velik broj ljudi i čini. Pokušajte biti zahvalni za male, naoko nevažne stvari. Legnete navečer u krevet i prije sna kroz razmišljanje o proteklom danu ili molitvu, prođite situacije u kojima ste bili: sjetite se da volite svoj posao, da su vam djeca zdrava, da imate iskrenih prijatelja već dugo godina. Da niste u dugovima ili da dug možete vratiti. Budite zahvalni za sve „male stvari" od kojih je satkan život. Čudo koje se događa kada živimo u zahvalnosti jest u tome da se dobro, na koje usmjerimo svoju pažnju, povećava u našem životu. Ukoliko uvijek mislite o negativnostima koje vam se događaju, privlačite u svoj život slične situacije. Ukoliko znate cijeniti ono što imate i vjerujete da i dalje zaslužujete takvu milost, to ćete i primiti. Živite na taj način i vjerujte da su čuda moguća, ali uvijek započnite i završite dan zahvaljujući na svim blagoslovima koje imate. I onda slobodno očekujete više dobra. Znajući da to zaslužujete.

Iduća tema:

Promjena samo stalna je (29. 1.)

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije