Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ove osobine vas čine manje privlačnima!

Ove osobine vas čine manje privlačnima!

Ove osobine vas čine manje privlačnima!
  • Objavljeno: Petak, 24.06.2016.
  • Broj pregleda: 1.245
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prije svega, potrebno je objasniti što je točno privlačnost. Naš fizički izgled obično odražava ono što osjećamo. Fizički izgled nije jedini faktor koji određuje razinu privlačnosti. Naše ponašanje i način na koji doživljavamo sami sebe također ima veliki utjecaj na to kako će nas okolina doživjeti.

Privlačnost može biti jako intimna ili platonska. Možemo ju osjećati prema potpunom strancu ili bliskom prijatelju. Privlačnost je ništa više od naše osobne energije. Druge ljude ćemo odbiti ili privući svojom energijom. Svi žele biti u društvu osobe koja čini da se drugi osjećaju dobro i pozitivno. Kada jednom počnete na ljude gledati tako da promatrate više od njihovog izgleda, tada ćete shvatiti da je fizički izgled zapravo najmanje važan.

U svemu vidite razlog za natjecanje

Natjecateljski duh je važan ali u određenom okruženju i u određeno vrijeme. Nije potrebno neprestano se opterećivati sitnicama. Prisiljavajući nekoga da se natječe s nama, onda kada to nije potrebno niti primjereno, može tu osobu odbiti.

Zašto je ovo neprivlačno? Zato što nitko ne želi biti u društvu osobe koja neprestano traži odobrenje. Uspjeh i neuspjeh su normalna pojava. Posvetite se svojim ciljevima i natječite se sami sa sobom. Svaki dan se potrudite biti bolji nego što ste bili jučer.

Provjerite što sve utječe na fizičku privlačnost!

Bezobrazni ste prema drugima

Okolina bezobrazne ljude ne smatra privlačnima. Biti pristojan i uljudan je neophodno za ostvarenje produktivnih odnosa. Bezobrazni ljudi vrlo često ne vide problem u svojem ponašanju.

Prema drugima se ophodite s poštovanjem. Nema potrebe da se ponašate bezobrazno. Čak i ako nekoga ne volite i nije vam drag, važno je nastaviti se ponašati pristojno i s poštovanjem.

Želite biti superiorni

Jeste li ikada primijetili kako se neke osobe uvijek ponašaju kao da su bolje od drugih. Netko tko se neprestano ponaša kao da je bolji od drugih definitivno neće izgledati privlačno. Tko želi biti u društvu osobe koja se uzdiže, a druge omalovažava?

Sjetite se da smo svi drugačiji. Svatko ima različite slabosti i snage. Velika je vjerojatnost da je netko odličan u nečemu u čemu ste lošiji. Isto vrijedi i za vas.

Provjerite zašto u svoj život privlačite toksične osobe!

Neprestano se žalite

Ako se neprestano žalite, vrlo vjerojatno nećete osvojiti ljude. Ne samo da je ovo odbojna karakteristika, već ćete ljudima ići na živce. Nitko ne želi biti u društvu osobe koja u svemu vidi nedostatke i razloge za žaljenje.

Umjesto toga, budite osoba koja u svakoj situaciji vidi nešto pozitivno. Primijetit ćete kako se drugi počinju voditi vašim primjerom.

Upadate drugima u riječ

Ovo je nepristojno i odraz nepoštovanja. Upadanje drugima u riječ će odbiti doslovno svaku osobu. Čak i ako mislite da imate nešto pametno za reći, dopustite drugoj osobi da prvo dovrši započetu misao.

Posebno pažljivi trebate biti s osobama koje su povučenije i nemaju običaj izražavati svoje mišljenje. Dopustite im da vježbaju govor tako da ih pustite da dovrše.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije