Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Postanite jaka i neovisna žena!

Postanite jaka i neovisna žena!

Postanite jaka i neovisna žena!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.02.2016.
  • Broj pregleda: 2.108
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Jake žene su one koje se mogu nositi s problemima, ne izigravaju žrtvu i ne upiru prstom u krivce. Te žene hodaju svijetom uzdignute glave i vjeruju u sebe i svoje sposobnosti. Snažne žene odašilju jednu drugačiju energiju. Iz njih zrači samopouzdanje, neovisne su, samouvjerene, psihički su i fizički jake. Na svaki problem gledaju kao na izazov. Nije važno kako se trenutno doživljavate jer neovisna i jaka žena možete postati vrlo lako slijedeći ove savjete.

Tražite pravu vrstu pažnje

Nije tajna da se na žene u današnjem svijetu gleda kao na objekte. Upravo zbog toga jaka žena neće tražiti pažnju tako da ju se promatra kao seksualni objekt. Kada malo bolje pogledate, većina marketinških kampanja i reklama samo dodatno podržava tezu da je sve što žena može ponuditi dobar izgled i tijelo. Ako s nekim želite formirati dugotrajan i kvalitetan odnos, nemojte privlačiti pažnju već dijelite svoj intelekt i osjećaje.

Ostanite dostojanstveni i shvatite da vaša vrijednost nije samo vaš izgled i seksipil. Tada ćete početi privlačiti osobe koje također žele nešto više od plitke i površne veze temeljene samo na žudnji i fizičkoj privlačnosti.

Pročitajte kako ojačati samopouzdanje.

Slijedite druge jake žene

Mediji na naša razmišljanja i stavove imaju veliki utjecaj, htjeli mi to priznati ili ne. Vrlo često nam se kao modeli uzora nude žene koje su zaokupljene same sobom, površne i bez ambicija. Prestanite se voditi njihovim postupcima! Ako već želite imati životnog uzora, onda odaberite ženu koja je snažna i ne koristi svoje tijelo i novac za privlačenje pozornosti. To su žene koje su se kroz život probijale radom, trudom i ulaganjem u svoje znanje.

Prestanite čekati da vas netko spasi

Jedan od najvažnijih načela jakih žena je da se ne oslanja na nekog drugog. Jakoj ženi nije potrebno to da ju netko spasi. Jaka i neovisna žena zna da posjeduje sve moći koje su joj potrebne da u svoj život uvede pozitivne promjene. Jaka žena ne očekuje od nekog drugog da joj pokaže način na koji treba živjeti svoj život. Emocionalna neovisnost se ne ostvaruje preko noći. Za to će vam trebati strpljenje, trud i odlučnost. Uvijek će postojati osobe s kojima možemo podijeliti našu zabrinutost. To je važno i bez toga bi nam bilo puno teže. No, nikada ne trebate od nekog drugog očekivati da vas spasi od vas samih.

Saznajte kako preuzeti kontrolu nad životom!

Prestanite izigravati žrtvu

Iako žene još uvijek trpe posljedice prošlosti, a u nekim državama nemaju ni osnovna ljudska prava, ne trebate neprestano isticati te činjenice. Prestanite razmišljati na način da vrijedite više od muškaraca jer to ni u kojem pogledu nije točno. Muškarci i žene su ravnopravni i važan dio svakog društva.

Najbolji način za prevladavanje ovih uvjerenja je da imate povjerenje u sebe, branite svoje stavove i dijelite svoje misli i ideje s drugima. Ne dopustite drugima da vas kontroliraju! Zauzmite se za sebe i ne dozvoljavajte nikome da vas iskorištava ili se prema vama ophodi nepravedno. Tada ćete biti na dobrom putu da postanete jaka i neovisna žena.

Ostanite ambiciozni

Ne dopustite sebi stagniranje i prosječnost. Svaki dan radite stvari koje vam predstavljaju fizički i psihički izazov. Život postaje dosadan i monoton kada sami sebi prestanemo određivati nove izazove. Jake žene ne dopuštaju umu da im govori kako nešto nisu u stanju postići. Svakodnevno pomiču svoje granice, čak i onda kada to nije ugodno i kada su pod stresom.

Pročitajte kako možete postati otporniji na životne nedaće.

Ne dopustite da vaša sreća ovisi o drugima

Postat ćete jaka žena tek kada ne dopustite da vaša sreća ovisi o drugim ljudima. Jedino tako ćete postati neovisni. Na umu imajte da posjedujete sve što vam je potrebno za ispunjen i sretan život. Ne dopustite nikome da vas uvjeri u suprotno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije