Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Privucite ono što želite

Privucite ono što želite

Privucite ono što želite
  • Objavljeno: Utorak, 08.07.2008.
  • Broj pregleda: 1.834
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svaki dan zamislimo nekoliko tisuća misli koje mogu promijeniti našu stvarnost

Kako možemo privući ono što želimo? Vrlo jednostavno - uz pozitivno razmišljanje, naravno! Svaka naša misao se na neki način reflektira u našoj stvarnosti.

Sve stvari su sačinjene od iste energije - univerzalne energije koja ispunjava čitav svemir. Kad oblikujete neku misao, povezujete se s tom univerzalnom energijom i zapravo sami stvarate ono o čemu mislite. Vlastitim mislima stvaramo svoj život i sve što zamislimo stvara se unutar polja univerzalne energije.

Želite li probati nešto novo, jednostavno stvorite u mislima sliku toga što želite. Zamislite kakav je osjećaj probati to i zatim zahvalite Svemiru što vam je omogućio to učiniti. Želite li privući bogatstvo, primijenite isti princip - jasno zamislite bogatstvo kojem se nadate. Zatim izrazite zahvalnost za to što vam to bogatstvo stiže. Morate vjerovati da će se to dogoditi!

Naše misli, bez obzira da li su pozitivne ili negativne (jer Svemir ne razlikuje dobro od lošeg), sve ono o čemu razmišljamo, to i privlačimo. Taj prirodni zakon zove se zakon privlačnosti. Nitko od nas na Zemlji, pa ni u cijelom svemiru, nije izuzet iz tog zakona.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije