Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Što radni stol otkriva o vašoj osobnosti?

Što radni stol otkriva o vašoj osobnosti?

Što radni stol otkriva o vašoj osobnosti?
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.08.2016.
  • Broj pregleda: 691
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Radni stol može otkriti jako puno toga o vama. Je li vaš stol zatrpan ili minimalistički? Možda na njemu držite sve stvari koje u vama bude ugodne emocije, kao što su slike dragih ljudi? Istraživanja su pokazala da prostor u kojem boravimo i naš osobni prostor otkrivaju jako puno o osobnosti pojedinca. Posljednja istraživanja su pokazala da postoji povezanost između neurednog stola i izražene kreativnosti. Kako izgleda vaš stol?

Neuredan i zatrpan

Ekstroverti imaju neuredan i zatrpan stol. Istraživanja su pokazala da ekstrovertima jako brzo dosade neke stvari i svoj prostor vole obilježiti stvarima koje će ih inspirirati i koje će na neki način začiniti njihov život. Ekstrovert je usmjeren prema vanjskom svijetu. Sve ono što osjeća možete primijetiti u njihovom osobnom prostoru. U njihovim glavama, stol nije zatrpan ni neorganiziran.

Provjerite što omiljena boja odjeće govori o vašoj osobnosti!

U pravilu će uvijek znati gdje im se što nalazi. Ekstrovert voli druge ljude, voli razgovore s drugima i voli činiti da se osjećaju posebnima. Pun je energije i to ćete primijetiti na njegovom stolu. Jako su kreativni, domišljati i inovativni.

Minimalist

Minimalist je potpuno drugačiji od umjetničkog sakupljača. Ne voli puno stvari. Minimalist želi slobodu i njegov stol je oslobođen bilo kakvih stvari koje smatra nepotrebnima. Uvijek će svoj stol održavati čistim i organiziranim. Ova osoba je oprezna, disciplinirana, organizirana i pod kontrolom. Minimalist uvijek ima plan i jako razvijene organizacijske vještine. Njegove olovke su uvijek našiljene i bilježnica je uvijek otvorena. Uvijek zna gdje se nešto nalazi.

Jedini nedostatak minimalista je taj što nema nikakvu osobnu povezanost s mjestom na kojem boravi. Njegovom radnom stolu kao da nedostaje identitet. Može otići u svakom trenutku i to mu ne predstavlja nikakav problem. Ovo je malo frustrirajuće. Ili možda misteriozno?

Širitelj

Širitelj voli zauzeti svoj prostor do kraja. Voli iskoristiti prostor do maksimuma. Svi znamo barem jednu takvu osobu jer se iz dana u dan sve više približava našem prostoru i širi centimetar po centimetar. Širitelj je pomalo teritorijalna osoba koja voli štititi sve za što smatra da je njegovo.

Provjerite što boja očiju govori o vama!

Ako dijelite prostor sa širiteljem, možda ćete se osjećati kao da gubite vlastiti prostor. No, nemojte se bojati. Svaki put kada se širitelj proširi, oduprite se i vratite svoj prostor. To je vaše pravo i to iskoristite.

Istražitelj

Istražitelj će se pozicionirati tako da može promatrati i proučavati sve što se oko njega događa a da to nitko ne primijeti. Uvijek će znati što se događa iza svakog zida i iza njegovih leđa. Njemu je sigurnost najvažnija.

Istražitelj je pomalo nesiguran i anksiozan. Vrlo vjerojatno je introvert i ima potrebu za kontrolom. Jako lako ga je uplašiti, tih je i miran. Naporno radi i ima jako kreativne misli i ideje. U pravilu je jako drag, spreman pomoći i ljubazan.

Personalizirana osoba

Imaju stila i moraju biti dodatak svakog ureda. Jako su samopouzdani, znatiželjni, educirani, intelektualni i otvorenog uma. Ne vole se razbacivati svojim znanjem, ali imaju unutarnje stabilno samopouzdanje.

Saznajte kako ojačati samopouzdanje!

Vole otvoreni prostor, po mogućnosti blizu prozora. To stimulira njihovu maštu i kreativnost. Personalizirana osoba će na stolu imati privatne intimne stvari koje za nju imaju posebno značenje. U većini slučajeva, može poboljšati međuljudske odnose u uredu

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije