Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svi me moraju voljeti

Svi me moraju voljeti

Svi me moraju voljeti
  • Objavljeno: Četvrtak, 29.07.2010.
  • Broj pregleda: 2.365
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svi želimo biti voljeni

Ne trebate biti voljeni, ne po cijenu samoga sebe. Jedina veza koja uistinu zauzima središnje i ključno mjesto u životu, veza je sa samim sobom... Od svih ljudi koje ćete upoznati tijekom svog života, vi sami jedini ste čovjek kojeg nikada nećete izgubiti.

Jo Courdet         

Svatko od nas ima potrebu za ljubavlju i prihvaćanjem od strane drugih. Većina psihologa slaže se da je to jedna od temeljnih ljudskih potreba. Ne možemo živjeti sami i odbačeni. Stoga je posve normalno ako se osjećamo neugodno kad otkrijemo da nas netko ne voli i odbacuje.

No za neke ljude tuđe odbacivanje ne izaziva samo umjereni osjećaj neugode - za njih je to prava tragedija i katastrofa. Da bi se osjećali vrijednom osobom misle da ih moraju voljeti i prihvaćati svi. Dovoljna je sitnica da se ovakva osoba osjeti odbačenom i bezvrijednom - nije pozvana na rođendan, prijateljica joj nije poslala razglednicu s puta, čula je kako je netko o njoj izjavio nešto loše ... Tome se sigurno nitko ne veseli, ali dok bi netko na to potrošio tri minute svoga života, ova osoba je u stanju danima biti neraspoložena i jadna.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije