Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Četiri faze ljubavi

Četiri faze ljubavi

Četiri faze ljubavi
  • Objavljeno: Četvrtak, 30.12.2010.
  • Broj pregleda: 2.224
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

I živjeli su sretno do kraja života... Ne baš!

Kao djeci, predstavljeni su nam mitovi i priče o tajanstvenim prinčevima i princezama, savršenim parovima koji žive sretno do kraja života. Ali, priča rijetko pruža mogućnost da zavirimo u njihove živote pet godina kasnije.
Općenito mislimo da je naša sreća u rukama našeg partnera. To vodi do ovisnosti i nepravednim očekivanjima. Nitko ne može izvršiti taj nemogući zadatak ljubavi iz bajke, bez obzira na to koliko vole drugu osobu.

Zatim, tu je nedostatak komunikacije i vještina potrebnih za navigaciju kroz neizbježne probleme u odnosima. Ljudi brzo odustaju, jer osjećaju kao da se neprestano vrte u krug. Ne postižu napredak u razumijevanju jedni drugih ili njihovih jedinstvenih osobnih drama. U stvari, najbolji način da se zaustavi prava ljubav:

  • Slijepo vjerovanje da postoji jedna jedina osoba za svakog od nas, i kad smo sreli tu osobu, to je to.
  • Posve izgubite osjećaj odvojenosti i neovisnosti.
  • Nemojte se truditi razbiti neizbježne iluzije.


Možda najokrutniji dio je da u tuzi često krivimo činjenicu da „jednostavno nije bilo suđeno", ili da on ili ona nije prava osoba za nas. I evo nas opet u potrazi za nedostižnom drugom polovicom koja nas čeka tamo vani.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije