Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Horoskop za veljaču

Horoskop za veljaču

Horoskop za veljaču
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.02.2015.
  • Broj pregleda: 7.177
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Opći pregled

Veljača će se činiti pomalo hladna za većinu znakova zodijaka za razliku od isključivo pozitivnog i energetski toplog siječnja. Dominantna pozicija će i dalje pripadati Suncu koje će utjecati na sve nas. U veljači, solarna energija neće biti jedina energija koja će pomagati stanovnicima Zemlje. Venera, romantična rimska božica, podržat će svaki znak, ali samo u određenim situacijama i to samo na području ljubavi. Neptun će biti bolje raspoložen. Kao rezultat toga, svi pozitivni utjecaji tijekom ovog razdoblja će se pojaviti zbog kombiniranog utjecaja vatre i vode, Sunca i Neptuna, a ponekad i uz malo ljubavi zahvaljujući Veneri. Sve u svemu, osjećat ćemo se posebno ugodno kada su u pitanju emocija, dok će područje financija imati malo manje sreće. Posebno treba obratiti pozornost na moguće zdravstvene probleme. Ako imate slabiji imunitet, budite posebno oprezni.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Vodenim znakovima će u pomoć priskočiti Mjesec i promijeniti tijek događaja. Drugim riječima, pojačat će pozitivan utjecaj koji može značiti više ugodnih situacija, posebice u pogledu odnosa s prijateljima i bližnjima.

Vatreni znakovi će tijekom ovog mjeseca biti pod pokroviteljstvom Neptuna. To je vrlo neobična situacija jer je voda neprijateljski nastrojena prema vatri. Međutim, u veljači se vatra neće ugasiti, jer će vatreni znakovi najvjerojatnije doživjeti pozitivan utjecaj tog nebeskog tijela.

Zračni znakovi će biti pod utjecajem zloslutnog i tajanstvenog Saturna, moćnog vladara vremena, vrlo nezavisnog, ali ozbiljnog saveznika. Teško je reći koliko će njegova podrška biti jaka, ali očito je da ju zračni znakovi osjećaju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Zemljane znakove će štititi Sunce. Ali, to ne znači da će ih čekati pregršt pozitivnih situacija. Očito je da je će u nekim situacijama lakše pronaći izlaz.

Mars i Jupiter će u veljači biti vrlo agresivni. To ne iznenađuje kada je u pitanju Mars, ali je rijetkost da je Jupiter u takvom raspoloženju. Njihova negativnost će se manifestirati u spomenutim problemima sa zdravljem i financijama. Pokušajte izbjeći rizik tijekom ovog razdoblja (uz nekoliko iznimaka), čak i ako je vjerojatnost pobjede velika, a nagrada legendarna. Hiron, asteroid lutalica, koji putuje između Saturna i Urana, imat će posebno negativni utjecaj. Njegov utjecaj se očituje u nedostatku koncentracije, lutanju uma i nemogućnosti da se usredotočite na važne odluke. To neće biti posebno jak utjecaj, ali će se primijeniti na svaki znak. U veljači trebamo biti malo oprezniji.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije