Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Jeste li upoznali svoju srodnu dušu?

Jeste li upoznali svoju srodnu dušu?

Jeste li upoznali svoju srodnu dušu?
  • Objavljeno: Petak, 26.08.2016.
  • Broj pregleda: 2.538
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Produhovljene osobe vjeruju da je duša prije rođenja podijeljena na pola i da svaka ima svoj savršeni par, odnosno svoju srodnu dušu. Iako većina ljudi vjeruje da je srodna duša netko tko će u vaš život donijeti ravnotežu i blaženstvo, trebate znati da je srodna duša osoba koja vas upotpunjava.

Srodne duše dopunjuju jedna drugu. Svima nam je potrebna pomoć da postanemo bolje osobe, a ponekad je to iskustvo jako neugodno. Srodna duša pomiče naše mentalne i emocionalne granice, ali nam to u konačnici pomaže da postanemo najbolja verzija sebe.

Možda vas srodna duša isprva neće ni privući, ali ćete cijelo vrijeme osjećati jednu tajanstvenu silu koja vas gura prema toj osobi i govori vam da je ona prava za vas. Možda već sada imate popis osobina koje želite kod partnera i onih koje ne dolaze u obzir. No, trebate znati da na to možete u potpunosti zaboraviti kada je riječ o srodnoj duši.

Prepoznajte razliku između srodne duše i životnog partnera!

Jednostavno znate

U vama postoji unutarnji glas koji vam govori da je ova osoba savršena za vas. Najmoćnija sila je intuicija. Slušajte ju!

Vaši putevi su se već prije susreli

Srodne duše uglavnom dijele iskustva iz prošlosti. Možda se tada niste povezali, ali ste nekada bili na istom mjestu u isto vrijeme.

Upoznat ćete se u pravo vrijeme

Svaka strana mora biti spremna na povezanost duša. Susretanje, upoznavanje i povezivanje sa srodnom dušom zahtijeva iznimnu emocionalnu snagu i pripremu. Možda trebate biti u nekoliko pogrešnih veza ili zaboraviti na onaj popis osobina idealnog partnera. U svakom slučaju, povezat ćete se tek onda kada dođe pravo vrijeme.

Sa srodnom dušom se možete družiti i u tišini

Nekim osobama je jako teško provoditi vrijeme u potpunoj tišini, ali srodne duše s tim nemaju problema. Tišina među srodnim dušama je ispunjena vedrinom i osjećajem ugode.

Ne dozvolite da vam pobjegne srodna duša! Prepoznajte ju na vrijeme!

Točno znate što druga osoba misli

Srodne duše imaju izvrsne neverbalne komunikacijske vještine. O čemu god razmišljate, vaša srodna duša će to znati. Toliko ste povezani da vam riječi vrlo često uopće ne trebaju.

Dijelite iste osjećaje

Srodne duše su toliko dobro povezane da dijele sve, čak i energetske vibracije. Kada je druga osoba sretna, i vi ćete biti sretni. Svaki put kada vaša srodna duša pati, patit ćete i vi.

Srodnu dušu prihvaćate u potpunosti

Srodne duše mogu vidjeti dobro u vama i sve ono što je loše. Vaša srodna duša zna da čak i vaše mane imaju prednosti i prihvaća vas u potpunosti.

Imate slične životne ciljeve

Po pitanju etike, vrijednosti i životnih ciljeva, na istoj ste razini. Možda imate različite metode i tehnike, ali su rezultati isti.

Ne bojite se reći što mislite

Neki parovi imaju poteškoće sa izražavanju emocija, ali ne i srodne duše. Znaju da je komunikacija dobra i koriste ju na najbolji mogući način.

Razumijete potrebu za izolacijom

Gotovo svatko treba osobni prostor za sjedenje i razmišljanje. Veza sa srodnom dušom može biti jako intenzivna. Potrebna je izolacija za opuštanje i vraćanje energije.

Niste ljubomorni

Srodne duše se osjećaju sigurno. Znaju da su jedina osoba u životu srodne duše i zato ne osjećaju ljubomoru.

Saznajte kako privući srodnu dušu!

Poštujete se

Srodne duše nisu kopije, već pojedinci s vrlo različitim karakterom i načinom razmišljanja. To vezu i čini posebnom. Srodne duše shvaćaju da razlike moraju postojati i poštuju to.

Niste zločesti

Naravno da ćete s vremena na vrijeme biti ljuti na svoju srodnu dušu, ali se nikada nećete iskaljivati. Srodna duša vas neće vrijeđati i prijetiti vam.

Želite da ta osoba bude sretna

Osmijeh je najviši oblik energetske vibracije i može promijeniti gotovo sve. Srodna duša želi da budete što sretniji i da se što više smijete.

Možete se lako ispričati

Možda vam neće biti lako priznati da ste pogriješili ili slučajno povrijedili nekoga, ali to nije slučaj sa srodnom dušom. Može se ispričati bez ikakvih poteškoća i ne osjeća nikakav sram dok to radi.

Sve biste ponovili

Svjesni ste da je ta osoba vaša druga polovica. S koliko god izazova se suočili, ne biste promijenili ništa i sve biste ponovili.

Nadopunjujete se

Srodna duša vas nadopunjava na najbolji mogući način. Možda ste otvoreni, a vaša srodna duša je povučena. Možda uživate u vrtlarenju, ali vaša srodna duša obožava kuhati.

Sve je savršeno kada ste u rukama srodne duše

Ne postoji ništa što može dati toliki unutarnji mir kao zagrljaj sa srodnom dušom. Biti u rukama srodne duše može riješiti svaki problem. Srodna duša vas ispunjava osjećajem sigurnosti i njen zagrljaj je nekada sve što vam treba.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije