Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Najčešće isprike za izbjegavanje jutarnjeg seksa

Najčešće isprike za izbjegavanje jutarnjeg seksa

Najčešće isprike za izbjegavanje jutarnjeg seksa
  • Objavljeno: Subota, 02.11.2013.
  • Broj pregleda: 126
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Istina je da jutro može rasplamsati strasti, bez obzira na to što vaš dah nije najsvježiji i što se ne osjećate seksipilno.

Iako su istraživanja pokazala da žene imaju veću vjerojatnost postizanja orgazma u popodnevnim i večernjim satima, za muškarce vrijedi potpuno suprotno.

Razina testosterona kod muškaraca, ali i žena, je u jutarnjim satima najveća. Drugim riječima, bez obzira što vi ne mislite tako, seks u jutarnjim satima bi mogao biti najbolji.

Ako koristite jednu od sljedećih isprika kako biste izbjegli jutarnji seks, donosimo vam savjete pomoću kojih ćete s time prestati.

Jutro je užurbano

Kako biste uživali u seksu, morate se opustiti. Kako bi žena postigla željenu razinu seksualne uzbuđenosti, mora biti opuštena. Brojne žene ističu da je ujutro to najteže postići jer razmišljaju o obavezama koje ih čekaju.

Navijte alarm malo ranije kako biste imali dovoljno vremena za seks. Na taj način ćete se lakše opustiti i uživati u seksu. Ako još uvijek imate nedoumica, trebate znati da su istraživanja pokazala kako je orgazam u jutarnjim satima intenzivniji od orgazma u popodnevnim ili večernjim satima.

Ne osjećam se privlačno

Ako se osjećate nelagodno zbog neugodnog zadaha ili raščupane kose, ne brinite jer muškarci potpuno isto razmišljaju. Možete pored kreveta držati bombone za osvježavanje daha ili pak popijte nekoliko gutljaja vode. Nema ništa loše ni u tome da odete oprati zube i vratite se u krevet.

Problem neugodnog zadaha možete riješiti tako da se ne ljubite ujutro. Zauzmite poze u kojima ćete uživati i u kojima nećete razmišljati o zadahu. Kako biste nadomjestili ljubljenje, upotrijebite maštu i šapćite različite uzbudljive riječi jedno drugome u uho.

Nije mi do toga

S povišenom razinom testosterona u jutarnjim satima, muškarci su spremni za najbolji ili barem za najduži seks u cijelom danu. Žene se ne bude s jednako povišenom razinom testosterona, ali je ona ipak nešto viša u odnosu na ostatak dana. Vaše tijelo funkcionira na način da je jutarnja uzbuđenost potpuno prirodna.

Kako biste postale raspoložene za seks, tražite od vašeg muškarca da vam opisuje što bi vam radio. Isto možete i vi raditi. Ujutro je povišena i razina oksitocina, hormona koji je zaslužan za osjećaj povezanosti, stoga iskoristite i to.

No, ako ste tip osobe kojoj treba nešto više da se razbudi i ne možete funkcionirati bez jutarnje kave, odaberite poze koje ne zahtijevaju puno akcije. Misionarska poza je za jutro savršena, ne zahtijeva pretjeranu fizičku aktivnost, a pruža veliku razinu užitka.

Previše je svijetlo

Svjetlost je privlačna. Sa svojim partnerom trebate ostvariti odnos u kojemu ćete se osjećati sigurno i privlačno u bilo kojim situacijama i pod bilo kakvim osvjetljenjem. Na kraju krajeva, niste pred partnerom bili u potpunosti goli ako niste bili goli pod potpunim osvjetljenjem.

Ako ste i dalje sramežljivi, polako i postupno povećavajte razinu svjetlosti. Prekrijte neke dijelove tijela plahtom, zamračite sobu do pola ili pak dočekajte partnera ispod hrpe deki i plahti, a na kraju ćete primijetiti da je sve to završilo na podu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije