Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Ove osobine svaku ženu čine neodoljivo privlačnom!

Ove osobine svaku ženu čine neodoljivo privlačnom!

Ove osobine svaku ženu čine neodoljivo privlačnom!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.08.2016.
  • Broj pregleda: 1.991
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Fizički izgled je jako važan, ali nije najvažniji. Brojna istraživanja su pokazala da fizički jako privlačna osoba može karakterno biti vrlo odbojna. Ono što vas čini privlačnima je način na koji razmišljate i ponašate se.

Inteligentna je

Ništa nije privlačnije od inteligentne žene koja je željna znanja i ima želju za učenjem. Bilo da s vama razgovara o čitanju, trenutnim svjetskim događajima, projektu na poslu ili istraživanju, žena koja uči cijeli život je puno privlačnija. Inteligencija je privlačna!

Ne doživljava se previše ozbiljno

Žena koja se može našaliti na svoj račun je jako privlačna. Svaki poraz će ju učiniti još jačom jer ništa ne doživljava naročito ozbiljno. Morate priznati da je ugodno biti u društvu žene koja može prihvatiti šalu na svoj račun. Tako možete biti sigurni da vas neće osuđivati.

Otkrijte zašto inteligentniji i neovisniji ljudi teže pronalaze ljubav!

Neovisna je

Neovisna žena neće nikada dopustiti da njena sreća ovisi o nekome drugome. Ona zna da sreća dolazi iznutra i da je jedina osoba koja sebe može učiniti sretnom. Naravno, s vremena na vrijeme će se osloniti na drugu osobu, ali u konačnici zna da jedino sebi može vjerovati. Nitko ne želi biti sa osobom koja se previše veže. Neovisna žena zna što želi i preuzima odgovornost za vlastiti život. Ona je orijentirana na cilj, snažna je i nadahnjuje.

Samopouzdana je

Privlačna žena je sigurna u sebe. Zrači ljubavlju prema sebi i u potpunosti prihvaća sebe. Ne srami se pokazati sve što ima, ali ne na umišljen način. Na potpuno prirodan način privlači ljude jer je potpuno zadovoljna sama sobom i jako je pozitivna osoba.

Suosjećajna je

Privlačna žena brine o drugima, ali ne na površan način. Duboko brine o tuđim mislima, osjećajima i djelima. S njom poželite provesti čitav život jer će uvijek razmišljati i o drugim osobama.

Provjerite boje li se muškarci inteligentnih žena!

Motivirana je

Žena koja zna što hoće napravit će sve kako bi postigla svoje ciljeve. Svaki dan se budi s osjećajem svrhe i želi ispuniti svoje snove. Ovakvu ženu nikada nećete vidjeti kako živi dan za danom. Teži većim stvarima i istinski je motivirana vlastitim željama.

Prizemna je

Privlačna žena je prizemna. Tretira druge s poštovanjem i ne misli da je iznad nekoga. Ljude privlače njena toplina i otvorenost. Znaju da joj mogu vjerovati jer je toliko originalna i stvarna.

Zdrava je

Privlačna žena brine o svom fizičkom, mentalnom i duhovnom zdravlju. Trudi se jesti zdravo, vježbati i držati ravnotežu na svim životnim poljima. Trudi se postati najbolja verzija sebe.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije