Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Seks na nemogućim mjestima

Seks na nemogućim mjestima

Seks na nemogućim mjestima
  • Objavljeno: Subota, 28.08.2010.
  • Broj pregleda: 524
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što je seks - uglavnom je poznato, pa nije potrebno pobliže definirati. Što su nemoguća mjesta - to je nešto manje poznato, a što su za seks nemoguća mjesta - to je potpuno nepoznato i do sada nedefinirano. Naime, ono što neko mjesto čini (ne)mogućim je usklađenost njegove dostupnosti, diskretnosti i dimenzija (širine, visine, dubine) s potrebama, dimenzijama, kondiciji i broju zainteresiranih osoba.

Uvažavajući dimenzije ovog prostora pozabavit ćemo se sa samo nekim, uvjetno nemogućim, mjestima.

1. TRAVA - uz neke pogodnosti ima vrlo neugodnu osobinu da ostavlja trag na odjeći (doduše, samo na novoj i skupoj), a i staništem je raznih buba, kukaca i drugih izbliza gledajućih čudovišta. Naknadno se pokazuje da je i tlo na kojem raste prilično močvarno!

2. ŠUMA - omogućuje trening viših ljubavnih stilova i položaja. Nezgodno može biti ako je grana s koje se visi suha i/ili tanka, te ako u šumi ima divljih svinja i/ili voajera. (Šetači, gljivari, kestenjari i školska djeca s učiteljicom na zornoj nastavi o šumskoj zajednici ne smetaju.)

3. AUTO - postoji mišljenje da svaki auto, bez obzira na boju i pasminu, treba krstiti, jer da mu to produžuje vijek trajanja i osigurava ugodniju vožnju (auta, dakako). Ako nakon toga uopće upali. (I dalje je riječ o autu.)

4. KINO - ima veliku prednost jer je toplo (u svako doba godine) i mračno (u svako doba dana). Stvari, međutim, mogu krenuti na loše ako je film napet(iji) ili u neposrednoj blizini sjede oni koji su već prije bili na travi, u šumi ili u autu.

Da zaključimo. Za seks nemoguća mjesta, zapravo, ne postoje. Međutim, često je vrlo prikladno imati u pričuvi solidno objektivno opravdanje za - subjektivne razloge.

Više o ovoj temi pročitajte u knjizi:

Zapisi iz tri ženska kuta

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije