Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tko su veće svinje: muškarci ili žene?

Tko su veće svinje: muškarci ili žene?

Tko su veće svinje: muškarci ili žene?
  • Objavljeno: Petak, 17.06.2011.
  • Broj pregleda: 3.313
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Tko je tu svinja?

Čini se da postoji sve veći konsenzus među ženama da su svi muškarci svinje. Svaki dan žene se žale kako su muškarci nevjerni, lažu i glavni protok krvi im je koncentriran na krivi dio tijela.

No, ostaje činjenica da postoji toliko nevjernih žena koliko je i muškaraca. Pa zašto su samo muškarci zaradili svinjski ugled? Odgovor leži u tome da postoji razlika između muškaraca i žena u načinu komunikacije.
 
Poznata je činjenica da su žene bolje u komunikaciji, one vole izraziti svoje osjećaje otvoreno i vrlo često. Kada je u pitanju izražavaju mišljenja, žene više od muškaraca komuniciraju o vezi.

Muškarci nisu tako rječiti kao žene i češće ne izražavaju osjećaje. Muškarci nemaju naviku komunicirati s drugima o svojim osjećajima. Očito ćete saznati više od žena nego od muškaraca. No, ostaje činjenica da su žene nevjerne kao i muškarci. Jedina razlika je u tome što muškarci ne razgovaraju o svojim nevjernim ženama.

Nekada su seksualne želje žena bile podložne društvenoj osudi. To znači da su posljedice promiskuiteta bile teže nego danas.

Nekada je žena ako je ostala trudna izvan braka, narušavala svoj ugled i ugled svoje obitelji. Žene nisu imale klinike za pobačaje ili kontracepciju. Ako su ostale trudne, nije bilo više skrivanja. Zbog toga su mnoge žene čekale brak, zbog posljedica, a ne moralnih uvjerenja.

Danas, žene imaju više slobode kada je u pitanju seksualnost. Zbog toga je broj žena koje imaju više partnera skočio tijekom godina. Muškarci varaju i spavaju okolo sa svima, a to je razlog zašto ih žene nazivaj svinjama. Zašto žene i dalje optužuju muškarce da se ponašaju kao svinje, kada i one imaju iste karakteristike? Tko je veća svinja?

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije