Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veliki godišnji horoskop za 2012. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2012. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2012. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.12.2011.
  • Broj pregleda: 121.771
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Što nas čeka?

2012. godina ostavlja iza nas vladavinu Riba i uvodi nas u vladavinu Vodenjaka. Neki vjeruju da nas čeka godina suosjećanja i razumijevanja, mira i bogatstva.

Drugi vjeruju da će 2012. godina donijeti prirodne katastrofe i kaose svih vrsta, obilježiti kraj svijeta kakav poznajemo. Dakle, trebate li se brinuti? Ne.

Nijedna od tih krajnosti se neće dogoditi. Međutim, 2012. godina će donijeti velike promjene u ljudskoj svijesti. 1. siječnja, Venera, planet ljubavi, i Neptun, planet čovječanstva, prolazit će kroz Vodenjaka. To bi moglo donijeti novi ciklus pun nade, mira i vizija za budućnost. Svaki od četiri elementa, vatra, zemlja, zrak i voda, imat će drugačije iskustvo tijekom godine i planete u tranzitu.

Vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strijelac, će biti pokretači. Ovan će biti vođa i inovator. Ako promjene moraju biti u bilo kojem dijelu života, Ovnovi će biti vodeća sila i pokretači novih ideja koje dolaze. Lavovi će zapravo oblikovati te ideje, preko umjetnosti i novih izuma. Strijelci su vizionari koji će te ideje pretvoriti u stvarnost i pobrinuti se da budu pozitivne i korisne.

Zemljani znakovi , Bik, Djevica i Jarac, će ove ideje pretvoriti u konkretne koncepte stvarnosti. Za njih će ove godine proučavanje i očuvanje okoliša biti od velike važnosti. Bik će smišljati kako očuvati ljepotu prirode. Djevice će koristiti te ideje kako bi prirodna ljepota ostala netaknuta, a Jarac će uzeti plodove Zemlje u korist novih ostvarenja.

Zračni znakovi vole umjetnosti, znanost i obrazovanje, i dat će najbolje od sebe da se poveća ljudsko znanje. Blizanci će ponovno promotriti ideje iz prošlosti i učiniti da funkcioniraju u budućnosti. Vage će pomiriti individualce i pronaći način da funkcioniraju zajedno i dijele ideje, što će utjecati na promjene samoga društva. Vodenjak će dati sve od sebe da Zemljani znakovi zajedno porade na razumijevanju jedni drugih.

Vodeni znakovi su povezani s emocijama i pronalaženjem načina da ljudi stvarno razumiju jedni druge bez obzira koliko različite bile njihove kulture, iskustva i osobnosti. Rakovi razumiju ljubav, čežnju, zajedništvo i daju potporu osobnom životu. Učinit će sve što mogu da ove težnje pretvore u stvarnost. Škorpion ima sposobnost vidjeti drugima nevidljivo i odlučit će što je moguće, a što se ne može učiniti, i kako se nositi s tim. Ribe svijet promatraju izvan granica materijalnog, prema onome što je etičko i duhovno.

Pripadnici svih znakova trebaju biti svjesni mogućnosti da se oporave, izliječe i poboljšaju svijet oko sebe. Svatko ima svrhu u životu koja će donijeti nove ideje. Možemo uzeti najbolje inovacije iz prošlosti i koristiti ih za poboljšanje stanja našeg planeta kako bi živjeli, radili, smijali se i uživali ​​u životu!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije